Legenes hus kurs- og konferansesenter

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 120

Legenes hus kurs- og konferansesenter tilbyr flotte rom med kapasitet på 6-120 personer, midt i Oslo sentrum, med Stortinget, Akershus festning og Kvadraturen som nærmeste naboer.

Lokalene er store, lyse og moderne innredet for at arbeidsforholdene skal være komfortable og gode. Alle rom har møteromsutstyr av høy kvalitet. De er satt opp med skjerm, kamera, mikrofon og høyttalere – plug and play, så både streaming og hybride møter er mulig her. I tillegg har de internt teknisk personell som sørger for enkel og trygg gjennomføring.

Mat & Drikke Legenes hus samarbeider med Toma som tilbyr servering og har et bredt utvalg i sin meny. Her kan man bestille dagpakker, frokost, lunsjbuffé, håndmat og festmiddager.

Møterommene:

HIPPOKRATES/EYR – 120 personer

Rommene kan slås sammen til ett stort konferanserom, og har både teknisk opplegg og fasiliteter til å støtte både møteserier og arrangementer over flere dager. Ypperlige lysforhold og beliggenhet i hjertet av Oslo, med serveringssteder og hoteller innen umiddelbar nærhet, gjør Eyr og Hippokrates til et utmerket valg for konferanser med tilreisende.

EYR – 65 personer

Legenes hus største lokale med god takhøyde, ypperlige lysforhold og avansert teknisk utstyr som åpner for hybridmøter. Like velegnet til frokostmøter som konferansebruk.

HIPPOKRATES – 55 personer

Legenes hus nest største møterom som kan slås sammen med Eyr for å få en fullverdig konferansesal. Lokalet har nydelig utsikt mot Kontraskjæret og et yrende folkeliv. Med en teknisk løsning som kan dekke alt fra enkle hybridmøter til flerkameraproduksjoner med streaming, er Hippokrates et strålende alternativ for deg som ser etter et fullspekket lokale i hjertet av Oslo.

SKJELDERUP – 20 personer

Rommet har svært god plass og lysforhold, og en fredfull beliggenhet helt bakerst i Legenes hus lokale. Diskresjonen og størrelsen på rommet gjør at det anbefales for lange dager som krever dyp konsentrasjon eller forhandlinger.

ISACHSEN – 20 personer

Med fleksibelt bordoppsett og en teknisk løsning som gjør hele rommet til en aktivitetssone, er dette lokalet perfekt til parallellsesjoner, seminarer og undervisning.

HAALAND – 14 personer

Et sentralt og avslappet arbeidsrom med skjermet beliggenhet. Rommets gode kapasitet gjør det til et ypperlig valg for kurs og seminarer.

NØKLEBYE HEIBERG – 12 personer

Rommet har langvegg mot atriet og oppleves lyst og luftig. Passer godt for styremøter og workshops.

ADAMIUS – 11 personer

Store takvinduer slipper inn godt med lys i lokalet. Et rom som egner seg perfekt til alt fra styremøter til gruppeseminarer. Kan også brukes som støtterom til Hippokrates og Eyr.

SPÅNGBERG – 10 personer

Et flott møterom med utsikt mot Christiania Torv. Rommet er innredet for høyt komfortnivå og avslappet atmosfære. Med umiddelbar nærhet til resepsjon og fellesarealer.

BENTSEN – 7 personer

Et lokale ypperlig for arbeidsro og effektivt arbeid. Rundbord og god belysning gir rommet et godt miljø.

BANG – 6 personer

Møterom med full skjerming og diskré beliggenhet som er ideelt for intervjuer, komiteer og forhandlinger.

Christiania Torv 5, Oslo

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 120
Tilgjengelighet
Videokonferanse
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Hippokrates/Eyr 120 120
Eyr 65 65
Hippokrates 55 55
Skjelderup 20 20
Isachsen 20 20
Haaland 14
Nøklebye Heiberg 12
Adamius 11
Spångberg 10
Bentsen 7
Bang 6

Møterom

Hippokrates/Eyr

Skoleoppsett: 120 Kino: 120

Eyr

Skoleoppsett: 65 Kino: 65

Hippokrates

Skoleoppsett: 55 Kino: 55

Skjelderup

Skoleoppsett: 20 Styrerom: 20

Isachsen

Skoleoppsett: 20 Styrerom: 20

Haaland

Styrerom: 14

Nøklebye Heiberg

Styrerom: 12

Adamius

Styrerom: 11

Spångberg

Styrerom: 10

Bentsen

Styrerom: 7

Bang

Styrerom: 6