Lille Asia

Hegdehaugsveien 31, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
150 100

Hva med en konferanse eller kurs på Lille Asia?

Lille Asia ønsker å tilby deg som gjest en unik kulinarisk opplevelse fra det thailandske og det japanske kjøkken, i flotte omgivelser som stimulerer sansene, med den berømte asiatisk gjestfrihet. Restauranten kan fint gjøres om til ett konferanselokale, og det finnes også ett lite separat møterom.

Det unike med å legge konferansen eller selskapet ditt hos Lille Asia er at du kan få alt under et tak. I våre nye og moderne lokale sentralt i Hegdehaugsveien kan du legge din konferanse. Vi kan tilby et komplett konferanseoppsett enten det er snakk om halvdags eller heldags arrangementer, som går over til middag og fest på kvelden. Vi har også uteservering i sommerhalvåret

Ved å legge konferansen hos Lille Asia vil du oppleve topp moderne lokaler med de tekniske aspektene som hører med før og under selve arrangementet. Det er mulig å få servert en 3 eller 2-retters meny, eller en buffet etter en konferanse (fra kl.1500) fra det thailandske og det japanske kjøkken. Dette selvfølgelig i flotte omgivelser som stimulerer sansene og med den berømte asiatiske gjestfriheten.

Våre dyktige prosjektledere er behjelpelig med utforming, planlegging og gjennomføring av de tekniske aspektene før og under selve arrangementet. Ingen kan slå oss på pris og service!

Vi tilbyr:

  • utleie av lokaler for kurs og konferanse og eventer

  • catering

  • forretningsmiddag, firma fest

  • organiserte bryllup

KAPASITET VED LILLE ASIA HEGDEHAUGSVEIEN 31

Sittende ved bord: 150 Stående / mingle: 500

Vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Lille Asia

Hegdehaugsveien 31, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
150 100
Restaurant

Restaurant

Bar

Bar

WiFi

Wifi

Parkering

Parkering