Lofoten

Maks kapasitet (gjester):
Har ikke møterom

De beste fisketradisjoner servert på klassisk vis. Vi kan gjennom hele året by på et stort utvalg av fisk, skjell og skalldyr. Vi følger sesongens råvarer og lager spennende retter av dette. Vårt kjøkken har høy internasjonal standard og lager innovativ mat.

Den røde tråden har i alle år vært vårt sterke ønske om å vise hvordan sjømat virkelig kan smake når det er tilberedt av fagfolk. Vi er tradisjonsglade og følger sesongene. Hos oss får du servert alt fra tradisjonsrik, norsk sjømat til moderne retter med fisk, skjell og skalldyr på høyt internasjonalt nivå. En annen klassiker er fiskesuppen til Bjørn Tore – 22 år etter oppstarten er den fortsatt like populær.

Dette er Lofoten. På Aker Brygge. Velkommen til oss.

Stranden 75, Oslo

Maks kapasitet (gjester):
Har ikke møterom
Restaurant