Maihaugen

Maihaugvegen 1, Lillehammer, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
200

Hva med konferanse eller kurs på Maihaugen?

Har du behov for møterom på Lillehammer har Maihaugen mange flotte møterom av ulike størrelser. Maihaugen ligger i gangavstand til sentrum og til byens hoteller og er et godt sted å møtes. Stedet byr på moderne møterom i hovedbygningen og muligheter for møter og selskaper i historiske bygninger i friluftsmuseet.

Auditoriet er lyst og moderne og plassert midt i hovedbygningen på Maihaugen. Den største salen, Maihaugsalen har meget god komfort og er et godt valg for store konferanser. Den passer for grupper fra 150 til 700 personer.(200 i Korona-tiden) Salen ligger inne i hovedbygningen på Maihaugen Det er avansert lys- og lydteknisk utstyr, og utmerket akustikk. Enkelte av våre historiske bygninger er også tilrettelagt for møtevirksomhet.

På Maihaugen på Lillehammer får du gruppeopplevelser for hjertet og hjernen. Her tilbyr vi aktiviteter for små og store grupper med mange og varierte opplevelser. Det er møter med nær og fjern historie, for eksempel nostalgiske og humoristiske møter med din egen barne- og ungdomstid. Hvem husker vel ikke det brune 70-tallet eller det pastelle 80-tallet? Vi garanterer gruppeopplevelser for enhver smak. Vi kan tematisere vandringene ut fra interesser og bransjer. Eksempelvis med fokus på håndverk, byggeskikk, husflid, undervisning, legemidler/legekunsten, kommunikasjon, mat-tradisjoner og folketro. Fysisk aktivitet kan flettes inn i vandringene. Her kan det konkurreres og samarbeides om å hogge og bære ved, kaste på stikka, tautrekking, bake lomper og mye mer.

Maihaugen

Maihaugvegen 1, Lillehammer, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
200
WiFi

Wifi

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Maihaugsalen 200
Åseng - møte i låven (kun sommerstid) 50
Auditoriet 20
Losjehuset (kun sommerstid) 50
Gjestestua 10
Sandvig 10
Kirkestuen 10

Møterom

Maihaugsalen

Kino: 200

Åseng - møte i låven (kun sommerstid)

Kino: 50

Auditoriet

Kino: 20

Losjehuset (kun sommerstid)

Gjestestua

Styrerom: 10

Sandvig

Styrerom: 10

Kirkestuen

Skoleoppsett: 10