Nedre Løkka Møterom & Selskapslokale

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 40

Hva med konferanse eller kurs på Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge?

Frokostmøte, kurs eller seminar
Kapasitet møterom/kurslokale: Inntil 40 personer
Kapasitet selskapslokale: Inntil 160 personer

Nedre Løkka er mer enn «bare» en cocktailbar. I andre etasje finner du et åpent og fleksibelt møterom som egner seg til frokostmøter, workshops, seminarer og minimesser.

Lokalet er innredet med stilfulle møbler som skaper en flott ramme rundt arrangementet, og de store vinduene slipper inn mye dagslys. Tenk annerledes og kreativt, og arranger styremøtet i nye omgivelser utenfor de tradisjonelle rammene.

Projektor og teknisk utstyr
Møtelokalet til Nedre Løkka er utstyrt med en projektor og lerret. Har du behov for noe spesielt teknisk utstyr, kan dette fremskaffes på bestilling.

Skreddersydde løsninger
Nedre Løkka tilbyr spesialtilpassede konferansepakker med mat og drikke, men det er også mulig å leie kurslokaler uten mat. Du får et skreddersydd opplegg som tilpasses ditt arrangement. En prosjektleder bistår deg med hele prosessen, og hjelper deg med å finne de beste løsningene for ditt event.

Heldagsevent med firmafest på kvelden
Nedre Løkkas møterom fungerer like godt som selskapslokale, og kan med enkle grep gjøres om etter at fagdelen er over. Det er mulig å bestille ulike selskapspakker med alt fra enkel fingermat til ulike tapasmenyer.

Mens lokalet ryddes og klargjøres til middagen, kan man også legge inn en aktivitet for å løse opp stemningen. Nedre Løkka tilbyr cocktailkurs som teambuildingsaktivitet, der man lærer å lage cocktails av en bartender.

Selskapslokale
Det er mulig å leie selskapslokale til alle typer feiringer; bursdager, firmafester, julebord, sommerfester, kick off og så videre. Maks kapasitet for selskap er 160 personer for mingel eller 110 for sittende gjester.

Thorvald Meyers gate 89, Oslo

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 40
Bar
Tilgjengelighet
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Nedre Løkka Møterom 40 22

Møterom

Nedre Løkka Møterom

Styrerom: 22 Kino: 40 Etasje: 2 Dagslys: Ja