Noreheim

Antall hotellrom: 24
Har ikke møterom

Hva med konferanse eller kurs på Noreheim?

Summen av de unike omgivelsene, atmosfæren og den nydelige fjelluften gjør Noreheims kurs og konferansetilbud enestående. Dette er ideelle rammer for å finne roen, styrke teamet og utvikle virksomheten videre. Vi tilbyr kurs- og konferansefasiliteter for inntil 60 personer i vår konferansesal og 20 i vårt unike stabbur – formet som aula i gammel- romantisk stil. Grupperom i varierende størrelser og teknisk utstyr for de fleste behov står klart til våre gjester.

Som gjest får du ikke et romnummer, men en hytte med eget navn fra en av bygdas gårder. Noreheims interiør gir en helt særegen atmosfære - skapt for at du som gjest skal trives. Et hotellopphold på Noreheim er en uforglemmelig opplevelse. Norefjells minste hotell, med 24 rom og 50 sengeplasser, har en helt egen atmosfære og en personlig service du ikke finner noe annet sted.

Våre menyer settes sammen av vertskapet i samråd med gjestene. Kjøkkenet forvandler lokale råvarer til en sammensetning av norsk mattradisjon og de internasjonale smaker. Vinkartet tilpasses anledning, smak og behag.

Puttanhaugen, Norefjell

Antall hotellrom: 24
Har ikke møterom
Rom
GRATIS parkering

Gratis

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Stor konferansesal 60 30
Liten konferansesal 20 14
Stabbur-amfi 20
Grupperom 12

Møterom

Stor konferansesal

U-bord: 30 Skoleoppsett: 60

Liten konferansesal

U-bord: 14 Skoleoppsett: 20

Stabbur-amfi

Kino: 20

Grupperom

Styrerom: 12