Nusfjord Arctic Resort

Antall hotellrom: 20
Maks antall i største møterom (kino): 70

Hva med konferanse eller kurs på Nusfjord Arctic Resort?

For bedrifter er Nusfjord Arctic Resort en unik destinasjon med lokaler, utstyr og erfaring til å skreddersy optimale kurs- og konferanseopplevelser. På resortet har vi flere lokaler som er konstruert for bedrifter og grupper, enten man trenger plass til 70 personer i overetasjen på Karoline Restaurant, et tradisjonelt rom med historie på veggene og plass til 10 på Landhandleriet, eller ha store arrangement på det gamle Trandamperiet. Til sammen har vi møteromskapasitet til 140 personer.

Moderne komfort møter autentiske opplevelser i Lofotens eldste og best bevarte fiskevær. Kombinasjonen av den ekte Lofot-følelsen og en smak av eksklusivitet gjør Nusfjord til en unik opplevelse i havgapet i nord. Nusfjord Arctic Resort har 20 rorbuer, med plass til 55 personer.

Det er funnet spor av beboelse i Nusfjord datert til 425 f.kr., og gjennom århundrene har Nusfjord vært en gallionsfigur i fisket i nord. Mellom fjellene og ned mot bukta passerer du historiske bygg som røkeriet, trandamperiet og fiskebåtene våre; Elltor og Havdur.

Rorbuene ligger trygt skjermet fra vær og vind inne i bukta, og har nylig blitt helrenovert til å tilfredsstille den moderne livsstilen. I trebjelkene finner fortsatt spor av det gamle, med taurester og enkelte inngraveringer fra fiskerne som har hatt dette som hjem. Sov som konge og dronning, og våkn opp til stille skvulping mot trebjelkene ved rorbuene.

Med sin posisjon i hjertet av Lofoten er du aldri langt fra aktivitetene Lofoten er så kjent for. Våre erfarne instruktører tilbyr en trygg opplevelse enten du vil på fisketur, på topptur med ski, prøve Arktisk surfing, eller ut for å jakte på det eventyrlige nordlyset. Vi tilpasser gjerne oppholdet til å passe enhvers ønsker.

På Karoline Restaurant får du dykke inn i de lokale råvarene, med fisken i hovedrollen. Her inviterer vi til en unik opplevelse med kokkekunst og drikke, parert med utsikt ut i havgapet. På Oriana Kro ble det tidligere oppbevart poteter og whiskey, men i dag finner du et mangfold av drikkevarer og områdets eneste stenovnsstekte pizza. Sammen med Landhandleriet Cafe, hvor det tilbys fiskesuppe og annet godt, tilbyr Nusfjord en unik mat- og drikkeopplevelse for enhver anledning.

Besøk oss og opplev Lofoten på sitt beste med unike opplevelser, og bo i rorbuene som fiskere har bodd i gjennom århundre.

Nusfjord, Lofoten

Antall hotellrom: 20
Maks antall i største møterom (kino): 70
Rom
Restaurant
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom 70 50

Møterom

Møterom

Skoleoppsett: 50 Kino: 70