Pensionat Ekenäs Koster

Antall hotellrom: 78
Maks antall i største møterom (kino): 36

Hva med konferanse eller kurs på Hotel Ekenäs Koster?

Det å holde konferanse på en øy er ideelt på mange måter. Alle er samlet på et og samme sted og ingen kan snike seg unna, og den sjeldne, kreative og sammensveisende gruppefølelsen dere har prøvd å oppnå tidligere, kommer ofte naturlig her. Allerede på fergen fra Strömstad til Kosterøyene kan en føle hvordan kroppen senker tempoet, og hverdagens plikter og stress blir liggende igjen ved fergeleiet.

Hotel Ekenäs Koster er et av den svenske vestkystens mest ettertraktede hotell. Vi tilbyr en lun og behagelig atmosfære med en maritim touch. De moderne sengene har behagelige puter og fresht sengetøy, og rommene er utstyrt med store vinduer – de fleste med utsikt over Kosterfjorden – som gir et varmt og sjenerøst lys. På denne måten oppleves rommene våre som en naturlig forlengelse av Koster sin unike natur og atmosfære, og vi kan nesten garantere deg at du vil nyte oppholdet ditt hos oss.

Vår miljøvennlige avdeling, garanterer vi deg en behagelig luftkvalitet, effektiv temperaturstyring, velisolerte rom, giftfrie renholdsprodukter, røykfrie omgivelser og et av markedets mest moderne ventilasjonsanlegg. Du kan med andre ord glede deg til et sunt og energigivende opphold på Hotel Koster; nasjonalparkens grønne perle!

Hotel Ekenäs Koster er selve porten inn til Kosterøyene og lar deg oppleve mangfoldet og skjønnheten i området – så vel til sjøs, som på land. La oss bli din guide gjennom dette paradiset av en skjærgård!

Hamnevägen 41, Strömstad, Sverige

Antall hotellrom: 78
Maks antall i største møterom (kino): 36
Rom
Restaurant
Bar