Plus Arena

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 50

Hva blir ditt neste arrangement på Plus Arena?

Plus Arena er et toetasjes videoproduksjonsstudio som kan posere som konsertlokale, møteplass, ja egentlig hva enn du vil.

Første etasje er vår lounge og eventlokale. Selve hjertet i rommet er scenen og videoveggen. Her kan du holde presentasjoner, vise film, holde konsert m.m. Lokalet rommer ca 50 personer sittende.

Andre etasje er vårt flerbruksrom – der vi har hatt mangfoldige kurs og prosesser, og som har vært arena for både yoga og juleverksted. Her finnes 82-tommers storskjerm, surroundlyd, flipovere og 6 m2 med tavleplass – samt 24 stoler og 12 konferansebord. I tillegg har begge etasjene ferdig-riggede videoproduksjonsstasjoner, slik at vi kan starte med moroa og ditt digitale arrangement så fort som mulig!

Det fine med begge etasjene er at de utfyller hverandre. Vil du ha frokostmøte nede, så servér gjerne frokosten oppe. Har du kurs oppe, så innta lunsjen/benytt pausene nede. Vi leier aldri ut rommene til ulike aktører samtidig. Bruk av teknisk utstyr er inkludert i prisene, og vi kan bistå med f.eks filming, fotograf, lydtekniker, konferansier, foredrag og underholdning. Vi har også utstyr til podcast, dersom du ønsker å benytte våre lokaler til dette – kanskje du vil filme den også?

Stor fleksibilitet ift servering, vi bistår med catering, eller dere kan ordne mat og drikke selv.

Vi holder til i fremre del av Paleet P-hus. Vi er 100 meter fra Flytogterminalen og Oslo S.

Strandgata 19, Oslo

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 50
Parkering
Servering av kaffe
Max antall på scene Max antall publikum
Studio Max antall på scene Max antall publikum
1. etasje 50
2. etasje 24

Studioer

1. etasje

Max antall publikum: 50

2. etasje

Max antall publikum: 24