Polyteknisk Forening

Antall hotellrom: 2
Maks antall i største møterom (kino): 30

Digitale og fysiske arrangementer i ett hos Polyteknisk Forening!

Her kan du holde webinarer, videokonferanser og podcast-opptak, gjerne i kombinasjon med et fysisk arrangement. Flinke og hjelpsomme teknikere styrer den digitale gjennomføringen, så du kan fokusere på innhold og deltakere. Vi finner praktiske løsninger på dine behov.

I studioet her får du profesjonell streaming til YouTube, Facebook, Vimeo eller til en webinarløsning. Riggen inkluderer 4 bord/gulv mikrofoner (Røde Procaster), videomikser (Blackmagic ATEM Mini Pro ISO), podcastmikser (Zoom), videokamera (Canon) og studiolamper. Egen fiber gir rask og sikker streaming. Vi samarbeider med andre profesjonelle og kan utvide produksjonen etter dine behov.

Vi har egne videomøterom fra vår partner Pexip, der man enkelt og trygt kan kommunisere på tvers av plattformer som Cisco, Microsoft Teams, Google Meet og Zoom.

Du kan nå ha 30 gjester fysisk til stede og kombinere dette med digitale arrangementer, der så mange du ønsker kan delta fra der de er. Med kamerarigg i lokalet og profesjonell styring av presentasjoner og samhandling, blir det en god opplevelse for alle. Du kan også få en produsert video fra ditt arrangement for videre deling.

Velkommen til Polyteknisk Forening!

Rosenkrantz' gate 7, Oslo

Antall hotellrom: 2
Maks antall i største møterom (kino): 30
Tilgjengelighet
Parkering
Videokonferanse
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Klubben 30 30 30 30 30 75
Peisestuen 6 25

Møterom

Klubben

U-bord: 30 Skoleoppsett: 30 Styrerom: 30 Bankett: 30 Kino: 30 Etasje: 3 Dagslys: Ja

Peisestuen

Styrerom: 6 Etasje: 3 Dagslys: Ja