Polyteknisk Forening

Rosenkrantz' gate 7, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
2 30 30

Digitale og fysiske arrangementer i ett hos Polyteknisk Forening!

Her kan du holde webinarer, videokonferanser og podcast-opptak, gjerne i kombinasjon med et fysisk arrangement. Flinke og hjelpsomme teknikere styrer den digitale gjennomføringen, så du kan fokusere på innhold og deltakere. Vi finner praktiske løsninger på dine behov.

I studioet her får du profesjonell streaming til YouTube, Facebook, Vimeo eller til en webinarløsning. Riggen inkluderer 4 bord/gulv mikrofoner (Røde Procaster), videomikser (Blackmagic ATEM Mini Pro ISO), podcastmikser (Zoom), videokamera (Canon) og studiolamper. Egen fiber gir rask og sikker streaming. Vi samarbeider med andre profesjonelle og kan utvide produksjonen etter dine behov.

Vi har egne videomøterom fra vår partner Pexip, der man enkelt og trygt kan kommunisere på tvers av plattformer som Cisco, Microsoft Teams, Google Meet og Zoom.

Vi sørger for godt smittevern i våre lokaler med minimum 1 meter avstand, ekstra desinfisering av utstyr og overflater – og trygg servering av mat og drikke.

Du kan nå ha 30 gjester fysisk til stede og kombinere dette med digitale arrangementer, der så mange du ønsker kan delta fra der de er. Med kamerarigg i lokalet og profesjonell styring av presentasjoner og samhandling, blir det en god opplevelse for alle. Du kan også få en produsert video fra ditt arrangement for videre deling.

Velkommen til Polyteknisk Forening!

Polyteknisk Forening

Rosenkrantz' gate 7, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
2 30 30
WiFi

Wifi

Parkering

Parkering

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet

Rom

Rom

Videokonferanse

Videokonferanse

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Avstand Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett Avstand
Klubben 30 30 30 30 30 75
Peisestuen 6 25

Møterom

Klubben

U-bord: 30 Skoleoppsett: 30 Styrerom: 30 Bankett: 30 Kino: 30 Etasje: 3 Dagslys: Ja

Peisestuen

Styrerom: 6 Etasje: 3 Dagslys: Ja