Popsenteret

Number of hotel rooms:
Max number in largest meeting room (cinema): 130

Hva med konferanse eller kurs på Popsenteret?

Er du på jakt etter et velutstyrt utleielokale midt i Oslo sentrum finner du det her hos oss.

Popsenterets lokaler egner seg utmerket til kurs, konferanser og selskaper. Vi tilbyr komplette konferanse- og selskapsoppsett, enten det er dag- eller kveldsarrangement. Våre lokaler fordeler seg på ulike plan, noe som gjør det mulig å avvikle heldagsarrangementer uten å bli forstyrret ved omrigg. Vi har også store tilgjengelige uteområder, som vår takterrasse eller vår bakgård. Våre prosjektledere er behjelpelig med utforming og planlegging av alle aspekter ved arrangementer, enten det er tips til servering eller gjennomføring.

TOPPETASJEN egner seg godt til alle sosiale begivenheter. Med fasiliteter som komplett AV-oppsett, to barer, lounge område, te-kjøkken, garderobe, WC og egen takterrasse, i tillegg til panoramautsikt over hele Schous kulturbryggeri, er dette ett av Oslos mest sentrale og unike selskap og konferanselokaler.

KAFÉSCENEN er den perfekte arena til avvikling av ditt selskap, event eller arrangement. Med fasiliteter som bar, fullverdig scene, garderobe, WC, egen inngang og tilgang til stort uteområde, gir Kaféscenen en helt unik opplevelse med kreativ borddekking, stemningsskapende lyssetting og hyggelig personell.

FOAJEEN finner du rett innenfor hovedinngangen i 1. etasje. Her finner du fantastiske kunstverk av Christopher Nielsen, scenetrosser i taket, stemningsfull lyssetting i tillegg til musikkobjekter i skjønnforening. Ønsker du en stemningsfull mottagelse, mingle, messe eller event område fungerer foajee svært godt til slike arrangementer.

Trondheimsveien 2, bygg T, Oslo

Number of hotel rooms:
Max number in largest meeting room (cinema): 130
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
1. ETASJE 50 25 20 60
4. ETASJE 50 25 30

Meeting rooms

1. ETASJE

U-table: 20 School setup: 25 Reception: 60 Cinema: 50

4. ETASJE

School setup: 25 Reception: 30 Cinema: 50