Popsenteret

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 120

Hva med konferanse eller kurs på Popsenteret?

Er du på jakt etter et velutstyrt utleielokale midt i Oslo sentrum finner du det her hos oss.

Popsenterets lokaler egner seg utmerket til kurs, konferanser og selskaper. Vi tilbyr komplette konferanse- og selskapsoppsett, enten det er dag- eller kveldsarrangement. Våre lokaler fordeler seg på ulike plan, noe som gjør det mulig å avvikle heldagsarrangementer uten å bli forstyrret ved omrigg. Vi har også store tilgjengelige uteområder, som vår takterrasse eller vår bakgård. Våre prosjektledere er behjelpelig med utforming og planlegging av alle aspekter ved arrangementer, enten det er tips til servering eller gjennomføring.

TOPPETASJEN, 4. ETASJE. Lokalet ligger i husets 4. etasje med adkomst via heis fra Popsenterets hovedinngang. Lokalet har et lyst og luftig miljø, med glassvegger som slipper inn dagslys og gir utsikt over bakgården, tillegg til egen utgang til takterrassen. For en mer lun atmosfære er det mulig å trekke igjen gardiner og sette på effektbelysning med farger på veggene.. Med fasiliteter som projektor, lyd- og lysanlegg, effektbelysning på vegger, bar- og loungeområdet, garderobe og toaletter.

KAFÉSCENEN, 1. ETASJE. Lokalet ligger i husets 1. etasje med adkomst via Popsenterets hovedinngang eller egen inngang. Lokalet har et lyst og luftig miljø, med glassvegger som slipper inn dagslys. For en mer lun atmosfære er det mulig å trekke igjen gardiner og sette på effektbelysning med farger på veggene. Fleksibelt lokale med mange muligheter. Med fasiliteter som scene med lyd- og lysanlegg, projektorer, effektbelysning på vegger og tak, egen bar og serveringområde, garderobe og toaletter.

Passer til: Konferanser, møter, kurs, kick off, sommerfest og julebord.

Mer informasjon: https://utleie.popsenteret.no/

Trondheimsveien 2, bygg T, Oslo

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 120
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
KAFÉSCENEN, 1. ETASJE 120 60 20 120
TOPPETASJEN, 4. ETASJE 80 30 18 20 54

Møterom

KAFÉSCENEN, 1. ETASJE

U-bord: 20 Skoleoppsett: 60 Bankett: 120 Kino: 120

TOPPETASJEN, 4. ETASJE

U-bord: 18 Skoleoppsett: 30 Styrerom: 20 Bankett: 54 Kino: 80