Quality Hotel Airport Værnes

Kjøpmannsgata 20, Stjørdal, Norge
Rom Klasse Kino
147 310 550

Quality Airport Hotel Værnes er et nyrenovert fullservice konferansehotell som skal gjøre gjennomføringen av møter, kurs og konferanser enklere og tryggere for kunden gjennom skreddersydde konsepter, høy fleksibilitet og smarte løsninger.

Quality Airport Hotel Værnes har en meget sentral beliggenhet i Stjørdal og dermed kort vei til flyplass, buss og tog. Fri parkering i umiddelbar nærhet. Frokost fra 05:00 og gratis Wi-Fi i hele huset.

Hotellets nye og flotte konferanseavdeling består i alt av 12 konferanse- og grupperom hvor vi kan ta i mot grupper fra 2-550 personer i vår største sal. 7 av konferanse- og grupperommene har parkettgulv mens de øvrige har teppegulv. 3 av konferansesalene har integrerte teleslynger og det finnes trådløse prosjektorer i 5 av rommene. Med vår Quality break sikrer du at deltagerne holder fokus hele dagen gjennom. Dette innbærer tilgang på kaffe, te, frukt, popcorn og softis. En perfekt mulighet til å hente litt ekstra energi når man trenger det som mest.

I vår egen restaurant, No:20 Restaurant & Bar, har vi alltid en 3-retters middagsmeny tilgjengelig for for de som ønsker avslutte kursdagen med en felles middag på hotellet. Menyen kan selvfølgelig oppgraderes til vår festmeny. Det er også her konferanselunsjen serveres med fokus på Quality sitt eget grønt og godt konsept for pausemat. I tillegg til dette har vi en egen a la carte meny som er tilgjengelig alle dager fra mandag til og med lørdag.

Med vår nye konferanseavdeling og utvidete restaurant har vi kapasitet til alt fra små styremøter,konfirmasjoner, julebord til store banketter og kick off arrangement.

Quality Hotel Airport Værnes

Kjøpmannsgata 20, Stjørdal, Norge
Rom Klasse Kino
147 310 550

Wifi

Rom