Quality Hotel Airport Værnes

Kjøpmannsgata 20, Stjørdal, Norge
Rom Klasse Kino
147 310 550

Hva med konferanse eller kurs på Quality Airport Hotel Værnes?

Hotellets nye og flotte konferanseavdeling består i alt av 12 konferanse- og grupperom hvor vi kan ta i mot grupper fra 2-550 personer i vår største sal. 7 av konferanse- og grupperommene har parkettgulv mens de øvrige har teppegulv. 3 av konferansesalene har integrerte teleslynger og det finnes trådløse prosjektorer i 5 av rommene. Med vår Quality break sikrer du at deltagerne holder fokus hele dagen gjennom. Dette innbærer tilgang på kaffe, te, frukt, popcorn og softis. En perfekt mulighet til å hente litt ekstra energi når man trenger det som mest.

Quality Airport Hotel Værnes har en meget sentral beliggenhet i Stjørdal og dermed kort vei til flyplass, buss og tog. Fri parkering i umiddelbar nærhet. Frokost fra 05:00 og gratis Wi-Fi i hele huset.

I vår egen restaurant, No:20 Restaurant & Bar, har vi alltid en 3-retters middagsmeny tilgjengelig for for de som ønsker avslutte kursdagen med en felles middag på hotellet. Menyen kan selvfølgelig oppgraderes til vår festmeny. Det er også her konferanselunsjen serveres med fokus på Quality sitt eget grønt og godt konsept for pausemat. I tillegg til dette har vi en egen a la carte meny som er tilgjengelig alle dager fra mandag til og med lørdag.

Quality Hotel Airport Værnes

Kjøpmannsgata 20, Stjørdal, Norge
Rom Klasse Kino
147 310 550
Bar

Bar

WiFi

Wifi

Rom

Rom

ISO 14001
Møterom Kino Klasse U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Klasse U-bord Styrerom Bankett
Energi + Mot + Begeistring 500 224 224
Energi (gjelder også Mot og Begeistring) 128 84 34 48