Riddergaarden

Antall hotellrom: 44
Maks antall i største møterom (kino): 50

Hva med konferanse eller møte på Riddergaarden?

Opplev Riddergaarden på Beitostølen – det perfekte stedet for ditt neste arrangement! Vårt helt nye hotell ligger ved foten av skibakken, og tilbyr en unik kombinasjon av moderne fasiliteter og naturskjønne omgivelser.

Planlegg ditt neste møte hos oss!
Våre møterom har kapasitet for opptil 25 personer og kan tilpasses etter dine behov. Ønsker du å kombinere møtet med en minneverdig opplevelse, tilbyr vi skreddersydde pakker med middag, spa og utendørsaktiviteter på Beitostølen. Har du behov for større møterom er det mulig å reservere hele vår restaurant. Lei et helt hotell For større bedriftssamlinger tilbyr vi muligheten til å leie hele ut hotellet. Da vil du og din bedrift få 44 leiligheter, fri tilgang til spa anlegg, møterom, privat middagsselskap og alt det Beitostølen har å tilby av aktiviteter.

Kombiner avkobling og jobb hos oss
Hos oss får du ikke kun et møterom. Skap den rette stemningen med Ridderbadets varme og avslappende atmosfære, eller nyt en smak av Italia i vår eksklusive restaurant, Casa Montagna. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale, og la oss hjelpe deg med å arrangere et vellykket arrangement hos Riddergaarden!

Skjenhauglie 41, Beitostølen

Antall hotellrom: 44
Maks antall i største møterom (kino): 50
Rom
Restaurant
Bar
Parkering
Spabehandling
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Restauranten 50
Montagna 25

Møterom

Restauranten

Skoleoppsett: 50

Montagna

Styrerom: 25