Scandic Århus Vest

Antall hotellrom: 151
Maks antall i største møterom (kino): 250

Hvis du er i Aarhus på snarvisitt og har behov for å komme videre raskt, er en natt eller to på vårt hotell det perfekte valg. Vårt hotell ligger 4 km fra Aarhus sentrum, rett ved ringveien. Vi har en stor konferenseavdeling og om du kommer med bil tilbyr vi gratis parkering rett utenfor hotellet. Nyt oppholdet på hotellet vårt i Aarhus, med nyrenovert resepsjon, lobby, bar og restaurant-område. Hotellet har en stor møte- og konferanseavdeling med fleksible møterom, moderne audiovisuelt utstyr, og plass til opptil 250 deltakere. Møtefasilitetene og rommene i 5. og 6. etasje har også blitt oppgradert. Hotellrommene på Scandic Aarhus Vest er innredet i lys, nordisk stil med flott utsikt fra de øverste etasjene. Når sulten melder seg etter en lang dag, kan du besøke hotellrestauranten vår, som er dekorert i lyse farger og har en rolig og fredfylt atmosfære. I den uformelle baren vår kan du nyte noe godt å drikke, og hvis du føler for en treningsøkt, kan du besøke treningsrommet vårt eller slappe av i badstuen. Utenfor hotellet har vi 200 parkeringsplasser hvor du kan parkere kostnadsfritt under oppholdet.

Scandic Aalborg ligger 10 minutter fra Aalborg sentrum. Hotellet er lett tilgjengelig fra ringveien og er en god base for enkel og praktisk utforsking av de mange

attraksjonene og severdighetene i Aarhus. Ta en tur tilbake i tiden i gamlebyen i Aarhus eller Moesgård Museum, eller se moderne kunst på kunstmuseet ARoS. Aarhus har flere ganger blitt kåret til Danmarks beste shoppingby, og kan også by på et svært godt utvalg av restauranter og kaféer.

Rytoften 3, Århus, Danmark

Antall hotellrom: 151
Maks antall i største møterom (kino): 250
Rom