Scandic Helsingborg Nord

Antall hotellrom: 237
Maks antall i største møterom (kino): 180

Dette nyrenoverte hotellet ligger bare 5 km fra Helsingborg sentrum. Glem alt du trodde du visste om landeveishoteller. Du kommer ikke til å kjenne igjen noe av det. Her kan hele familien kose seg, med både lekeområder og basseng! Hotellet har fått en skikkelig ansiktsløftning, som en del av den største hotellrenoveringen i svensk historie. I tillegg til det nye interiøret, kan du nyte smakfulle måltider i Köksbaren på Scandic-restauranten, og slappe av med noe godt å drikke i den velassorterte baren. Tren i treningsrommet, svøm i bassenget eller slapp av i badstuen. Vi har også 12 fleksible møte- og konferanserom for opptil 180 personer.

Barn opptil 12 år bor gratis, og selvsagt er den store frokostbuffeten vår inkludert. Barna får også en morsom velkomstgave ved innsjekking, og kan velge smakfulle retter fra egen barnemeny i restauranten. Våre romslige familierom har plass til 4 personer. Gretne tenåringer kan bo vegg i vegg, for SEK 400 per natt. Bestill Tenåringsrom.

Hotellet ligger 5 km nord for Helsingborg sentrum, og har et stort antall gratis parkeringsplasser. Benytt sjansen til å besøke en av de mest populære strendene i Helsingborg, eller ta en ferge til Elsinore fra havnen.

Florettgatan 41, Helsingborg, Sverige

Antall hotellrom: 237
Maks antall i største møterom (kino): 180
Rom