Scandic Nordkapp

Antall hotellrom: 290
Har ikke møterom

Her er du omgitt av praktfullt landskap så langt øyet kan se. Perfekt utgangspunkt for å oppleve Nordkapp, vakker natur og spennende aktiviteter. Er du heldig kan du oppleve både nordlys og reinsdyr på nært hold.

Vi tilbyr 290 fleksible rom som passer like godt for deg som reiser alene, med venner eller med familie. Scandic Nordkapp er et flott utgangspunkt for å utforske denne spennende destinasjonen. Vår store og lavvo-inspirerte restaurant tilbyr en velsmakende frokostbuffet om morgenen og middagsbuffet på kvelden. Baren er et flott sted å slappe av etter en lang dag eller nyte en aperitiff før middag. Ankommer du hotellet med bil, er det parkeringsmuligheter rett utenfor.

 Merk: Scandic Nordkapp er et sesonghotell og er bare åpent fra juni til midten av august.

Scandic Nordkapp ligger rett utenfor Honningsvåg og kun 30 km fra Nordkapp. Hotellet er omkranset av et praktfullt landskap, med vakker natur så langt øyet kan se. Beliggenheten i Skipsfjorden gjør dette til det hotellet som ligger nærmest Nordkapp. Honningsvåg byr på spennende aktiviteter og utflukter for både store og små. Det er enkelt å organisere turer til naboøyene, der du vil oppleve spektakulær natur. Under de rette værforholdene kan det hende du får se nordlyset danse over vinterhimmelen. Honningsvåg lufthavn Valan ligger ca. 6 km unna og kjøreturen tar i underkant av 10 minutter.

Skipsfjorden, Nordkapp

Antall hotellrom: 290
Har ikke møterom
Rom
Restaurant
Bar