Scandic Palace Hotel København

Antall hotellrom: 161
Maks antall i største møterom (kino): 70

Hva med konferanse eller møte på Scandic Palace Hotel København?

Konferanse- og møtefasilitetene på Palace Hotel Copenhagen er moderne og innredet i klassisk stil, som gjenspeiler bygningens arkitektur og dens 100 år gamle historie. Vi har 3 lokaler for opptil 70 personer. Alle lokalene har internettilgang, samt alt teknisk utstyr du trenger. Vår Executive Floor ligger i hotellets 6. etasje. Dette er et eksklusivt VIP-område med store, moderne suiter som kan brukes til å holde møter, konferanser, arrangementer, delegasjoner og private middagsselskap. Fra den nye takterrassen kan du nyte utsikten over Rådhusplassen i København.

Opplev den 100 år gamle historien til hotellet, eksklusiv design, luksuriøse omgivelser og romslige rom i hver etasje – inkludert på Executive Floor. Bo blant hotellgjester fra hele verden på vårt internasjonale hotell med utsikt til Rådhuspladsen i København. Stilfull og luksuriøs design, vakre detaljer og en unik og godt bevart arkitektur kjennetegner hotellet og de 169 gjesterommene. La tankene vandre til 1910 da hotellet ble bygget og det ble et samlingssted for københavnere, kongelige og internasjonale gjester. Kjendiser som Judy Garland, Audrey Hepburn og Errol Flynn har tilført glamour og satt sitt preg på hotellets enestående historie. Det er derfor Scandic Palace Hotel er vår anbefaling for det perfekte hotellet for feriebesøkende og også forretningsreisende i København.

Den hyggelige restauranten og baren tilbyr gode måltider eller noe godt å drikke mens du nyter utsikten over livlige København fra vinduene. Alle rommene har utsikt over København, og flere av dem har egen balkong med utsikt over den flotte arkitekturen på Rådhuspladsen.

Som gjest hos oss, kan du bruke våre moderne treningsfasiliteter uten ekstra kostnad. Du kan også leie en av hotellets mange sykler og bli med i den evigvarende strømmen av syklende københavnere, og oppleve byen på en annen måte.

Scandic Palace Hotel ligger på Rådhuspladsen i hjertet av København, bare en 15 minutters kjøretur fra flyplassen.

Rådhuspladsen 57, København, Danmark

Antall hotellrom: 161
Maks antall i største møterom (kino): 70
Rom
Restaurant
Bar
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Flora 1 24 24 24 24 74
Flora 2 12 20
Flora 3 12 30

Møterom

Flora 1

U-bord: 24 Skoleoppsett: 24 Styrerom: 24 Kino: 24

Flora 2

Styrerom: 12

Flora 3

Styrerom: 12