Scandic Svolvær

Lamholmen, Svolvær, Norge
Rom Klasse Kino
146 70 100

Hva med konferanse eller kurs på Scandic Svolvær?

Våre møterom tilbyr flotte fasiliteter, moderne IT-løsninger og alt annet som trengs for å fullføre et vellykket arrangement.

Scandic Svolvær er et sjarmerende, intimt og hjemmekoselig hotell med utsikt over havnen og sjøen. Hotellet er perfekt for deg som vil ha det beste utgangspunktet for å utforske Lofoten. Få med deg aktiviteter som spekkhogger-safari, nordlys, midnattssol, VM i skreifiske, dykking i krystallklart vann, sykling og fjellklatring. Tar du sjansen på å bestige den kjente toppen Svolværgjeita? Er du ute etter å prøve lokale mattradisjoner anbefaler vi å besøke Lofoten Vikingmuseum og teste den lokale delikatessen - klippfisk.

Med spektakulær landskap og vakker natur er dette hotellet for deg som vil oppleve Lofoten på sitt beste. På Scandic Svolvær har rommene våre balkong og sjøutsikt, og fra ett av rommene kan man pilke gjennom en luke i gulvet. Ta en avslappende middag i vår a la carte restaurant og avslutt med noe godt å drikke i baren, som ligger i en bygning formet som en båt og har panoramautsikt over sjøen. Hotellet har møtekapasitet på opptil 100 deltakere, og samarbeider med lokale bedrifter for aktiviteter i forbindelse med konferanse og møter. Vi tilbyr gratis parkering for alle våre gjester som ankommer med bil og har selvfølgelig gratis WiFi.

Scandic Svolvær

Lamholmen, Svolvær, Norge
Rom Klasse Kino
146 70 100

Restaurant

Wifi

Rom

Møterom Kino Klasse U-bord Styrerom Bankett
Molla 100 70 29 60
Svolværgeita 20 14 12 12