Scandic Torget Bergen

Antall hotellrom: 98
Har ikke møterom

Bo i hjertet av Bergen, rett på Fisketorget, med en fantastisk utsikt over byen. Nyt severdigheter som Fløibanen, Nordnesparken og et stort utvalg turløyper på de 7 fjellene som omkranser byen. Perfekt for deg som vil ha et avbrekk fra hverdagen.

I vår hotellbar "Femte i Andre", kjent som en av Norges beste barer, kan du nyte atmosfæren med noe godt i glasset. Forfatteren Gunnar Staalesens berømte romanfigur, Varg Veum, er en kjent gjest på hotell Scandic Torget Bergen og i romanene dukker han opp i forskjellige sammenhenger rundt på hotellet. På hotellet har vi frokostbuffet med sjøutsikt, samt møtekapasitet på opptil 80 personer fordelt på 5 møterom. Når du bor hos oss kan du trene gratis hos hotellets samarbeidspartner, Actic Gym, som ligger 5 min unna hotellet eller låne gåstaver og sykler i resepsjon. Spør oss gjerne om forslag til turrute. Hotellet har gratis WiFi til alle gjester.

Gå ikke glipp av et besøk til Bryggen med sine historiske hansabygninger. Når du først er i Bergen kan du ta toget på Flåmsbanen forbi raviner, fosser og elver og nyte det vakre landskapet rundt Bergen. Scandic Torget Bergen har severdighetene som Bryggen, Torgallmenningen, Ole Bull Scene og Den Nationale Scene i umiddelbar nærhet. Ta en tur igjennom byen og besøk Bergen Domkirke og spis lunsj eller middag på Bergen Matbørs hvor du finner 5 restauranter under samme tak. Har du tid, anbefaler vi å ta turen innom Nordnesparken eller en gåtur på en av de 7 fjellene som omkranser Bergen. Bergen lufthavn ligger ca. 20 minutter fra hotellet med bil.

Strandkaien 2-4, Bergen

Antall hotellrom: 98
Har ikke møterom
Rom
Bar
Tilgjengelighet
Parkering
Trimrom
Svanemerket