Sirdal Høyfjellshotell

Jogledalsveien 114, Sirdal, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
65 60 150

Hos Sirdal Høyfjellshotell har vi kurs- og konferansesenter i flotte naturomgivelser til alle anledninger. Uansett om du planlegger større bedriftsarrangement, bryllupsfest eller en liten teambuilding med jobben så hjelper vår kursvert dere å få satt opp en pakke som passer.

Vi har tre saler som kan dekke behovet til både små grupper og større konferanser med plass til over 100 personer. I forbindelse med salene er det også grupperom. I tillegg finnes det salonger som kan benyttes til kaffepauser, smågrupper og lignende.

Vi har gratis trådløst Internett på hele hotellet. Dette gjør at dere som gjester kan benytte bærbare PC'er i våre konferanselokaler, og ellers på huset. For uten dette inneholder våre kurslokaler standard AV- utsyr og annet materiell som skal til for å holde et vellykket kurs hos oss.

Vi legger til rette for overnatting om det er ønskelig, hvor dere også får tilgang på badebasseng og sauna. Vi har egen restaurant og bar (Garasjen), hvor det er mulig å holde sosiale eventer på kveldstid.

Kombiner gjerne oppholdet med opplevelser. På vinterstid har du langrennsløyper like utenfor døren, mens Fidjeland Skisenter ligger knappe 200 meter unna for dere som ønsker å stå i trekket. Kjerag ligger 45 min. unna med bil, mens Sirdal fjellgolf har en bane med 9 hull og ligger kun 3 km unna. Ta gjerne kontakt så hjelper vi dere å sette opp et program.

Sirdal Høyfjellshotell

Jogledalsveien 114, Sirdal, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
65 60 150
Restaurant

Restaurant

Bar

Bar

WiFi

Wifi

GRATIS parkering

GRATIS parkering

Basseng

Basseng

Rom

Rom