Smelteverket

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 40

Hva med et event på Smelteverket?

Smelteverket ligger rett langs Akerselva, i kjelleren til Mathallen på Vulkan i Oslo. Inngang finner du på hver side av stedet, en fra brua og en fra innsiden av Mathallen.

Området og bygget var opprinnelig et jernbaneverk og interiøret på Smelteverket gjenspeiler nettopp dette. I dag er Smelteverket en lang, rustikk venue som serverer drikke og underholdning. Smelteverket har et av Oslos beste utvalg av håndbrygget øl på tapp og et bredt utvalg av importert og lokalt øl på flaske. I tillegg til en solid base av velkjente favoritter har vi alltid nye spennende øltyper.

Du er også hjertelig velkommen til å nyte et godt måltid på Smelteverket. Vi har ikke et eget kjøkken, men vi ligger i kjelleren til Oslos største matmekka - Mathallen Oslo. Gå opp trappen og kjøp det som frister, og ta det med deg ned på Smelteverket igjen.

Så og si hver dag avholdes det arrangementer på Smelteverket, alt fra musikkbingo til quiz, stand-up og konserte. Lokalet er også hyppig brukt til møtevirksomhet og dagsarrangementer. Vi holder åpent 5 dager i uken og kan som nevnt i tillegg brukes som et venue for workshops, pressekonferanser, lanseringer og private arrangementer.

Maridalsveien 17A, Oslo

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 40
Restaurant
Bar
Tilgjengelighet
Parkering