STUDIO X POINT

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino):

Dette er løsningen for deg som ønsker en sikker, profesjonell og sømløs produksjon. Du kan velge mellom live stream eller opptak. Studio gir muligheter til å vise en presentasjon sammen med kamerabilder for seerne.

• 500m2 studio med profesjonell lyd og lys • 4 – kameraproduksjon (kan oppgraderes) • Stor skjerm/ Lerret på 4x2,3m i HD til å vise presentasjoner eller grafikk • Teknikere • 4 x 65’ skjermer som bakgrunn. Kan vise separate bilder eller settes sammen til ett bilde. • Mulighet for deltagere i studio (vi følger myndighetenes anbefalinger)

Ved gjennomføring kan du velge mellom å få presentasjonen på skjerm eller å legge den inn digitalt i sendingen. Monitorer med presentasjonen eller notater er synlig under hele sendingen. Våre erfarne teknikere sørger for at du trygt kan formidle ditt budskap på best mulig måte.

Studio X Point er veldig fleksibelt og dekker alle type behov. Spill inn foredrag, webinarer, kurs, konferanser, debatter, pressekonferanser, kvartalsrapporter, internkommunikasjon etc. Hvilken plattform du ønsker å streame til er opp til deg; Youtube, Facebook, Vimeo eller direkte på din egen nettside, valgene er mange!

X Meeting Point er et fullservice møtesenter med 32 møterom - disse kan leies i eventuell kombinasjon. Vi har også et lite og et mellomstort studio i møtesenteret. Mat og drikke må bestilles gjennom XMP til en hver tid.

X Stage Det er bygget en unik fremføringsscene i samme lokale. Denne er topp utstyrt og kan virkelig bidra til at du får en X faktor på din fremføring. Scenen kan bookes i tillegg til studio scenen. Pris på forespørsel.

Kragerudveien 50, Skedsmo

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino):
Parkering
Servering av lunsj
Servering av kaffe
Max antall på scene Max antall publikum
Studio Max antall på scene Max antall publikum
Studio medium 3
Studio large 10 60

Studioer

Studio medium

Max antall på scene: 3

Studio large

Max antall på scene: 10 Max antall publikum: 60