Sudøst

Maks kapasitet (gjester):
Maks antall i største møterom (kino): 36

Dersom du skal holde et arrangement er vår restaurant perfekt til de fleste anledninger. Våre lokaler passer til alt fra store firmafester, julebord og sommerfester til intime og romantiske middager for to. Hvis dere ønsker å sitte skjermet, har vi både et stort Chambre Separée i enden av hovedsalen, en Mesanin en halv etasje over hovedsalen, en innbydende lounge i underetasjen og en av Oslos største uteserveringer ut mot Akerselva. Det er selvsagt mulig å reservere hele eller deler av restauranten, om dere skulle ønske det.

Hos oss er alle hjertelig velkommen. Vi har derfor tilrettelagt lokalene våre, slik at det skal være lett å bevege seg inne hos oss. Ved inngangsdøren er det en rampe, og fra hovedsalen kan man ta heisen ned i underetasjen hvor vårt handicap-toalett og vår lounge befinner seg.​

Konseptet vårt, Asian Crossover, handler om å krysse den asiatiske matkulturen med den europeiske-. Dette gjør vi ved å bruke europeiske råvarer, som vi tilbereder med asiatiske smaker eller vice versa. Menyen vår bærer preg av at vår dyktige kjøkkensjef selv er fra Thailand, men vi har selvsagt et bredt utvalg av retter med røtter i andre asiatiske matkulturer også.

Trondheimsveien 5, Oslo

Maks kapasitet (gjester):
Maks antall i største møterom (kino): 36
Restaurant
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Chambré Bankett
Møterom/chambré Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Chambré
Chambre Separee 36
Messanin 20
Underetasje 140

Møterom

Chambre Separee

Styrerom: 36

Messanin

Styrerom: 20

Underetasje

Chambré: 140