TanumStrand SPA & Resort

Kampanje
Antall hotellrom: 254
Maks antall i største møterom (kino): 750

Hva med konferanse eller møte på TanumStrand?

Å ha møte på TanumStrand er så mye mer enn bare en konferanse, - det er en følelse som må oppleves! TanumStrand ligger rett ved stranden midt mellom Grebbestad og Fjällbacka, en 2 timers biltur fra Oslo og 30 min. fra grensen. Det er et av Bohusläns største konferansehotell med 155 rom, 99 hytter og egen gjestehavn.

Opplev nærhet til sjø og natur og prøv aktiviteter og opplevelser til sjøs. Uansett om dere er 2 eller 702 personer kan vi tilby deg en møteplass helt tilpasset dine behov. Å komme hit, puste inn den friske salte luften, betrakte solnedgangen over havet, oppleve de stille øyeblikkene fri fra hverdagens støy, - da vekkes ofte de store, nye tankene.

Hele året kan vi tilby aktiviteter til sjøs, ved stranda eller på land. Området har minigolf, hinderbane, trenings områder, bad, SPA, pizzeria, klipper, strand, brygger og skog med mange muligheter. Vi tilbyr alt fra E-mountainbike, kajakkpadling, hummerfiske og østers safari, til 5-kamper, musikquiz, yoga, og skattejakt.

Fakta:
Konferansekapasitet: grupper på inntil 750 personer med middag og overnatting
1000 personer på dagkonferanse
13 konferensrom og flere grupperom
155 hotellrom
99 hytter
Restaurant
SPA

Skagerrak eventhall
Eventhallen er 1.500 kvm, og egner seg som kongresshall, messehall, konsertlokale og event hall. Her er det plass til opptil 750 personer i sittende selskap.

Sjøboden Udden
Møterommet Udden er perfekt for mindre møter/selskap. Her sitter man uforstyrret på bryggen helt i strandkanten. Har plass til ca 35 personer.

Restaurang Latitud 58°
I Restaurang Latitud 58° serveres frokost, lunsj og middag hver dag. En herlig blanding av Bohuslänska skalldyr, nordisk husmannskost og internasjonal påvirkning.

Opplev Bohuslän
Mange av Tanumstrands gjester vil gjerne oppleve havets delikatesser. Når været tillater, dekker vi opp skalldyrsbuffét på en av øyene. Kombiner gjerne med en båttur i den vakre skjærgården og koking av kreps på bryggen.

SPA Horisont
TanumStrand har et stort SPA, med pooler, badstu og relaxområder, - med magisk utsikt over hav og skjærgård. Vi tilbyr Yoga, trening, vandring på klippene og mulighet for bading i havet året rundt. Badstuen på bryggen er åpen hele året.

Miljømerket Green key
Vi jobber aktivt hver dag for at både personalet og våre gjester skal gjøre det lille ekstra for en bærekraftig fremtid og miljøet vårt.

Tanum V, Tanum, Sverige

Antall hotellrom: 254
Maks antall i største møterom (kino): 750
Rom
Restaurant
Bar
Tilgjengelighet
GRATIS parkering

Gratis

Parkering
Basseng
Spabehandling
Trimrom
Videokonferanse
Green Key
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Skagerrak – eventhallen 750 1500
Storö 200 100 150
Dannholmen, Morö 60 40 24 63
Hällsö, Trossö, Kalvö, Lindö 30 25 15 41
Florö 25 21 15 43
Koster, Väderö, Hållö, 6 10
Ramskär 16 30

Møterom

Skagerrak – eventhallen

Kino: 750

Storö

Skoleoppsett: 100 Kino: 200 Dagslys: Ja

Dannholmen, Morö

U-bord: 24 Skoleoppsett: 40 Kino: 60 Dagslys: Ja

Hällsö, Trossö, Kalvö, Lindö

U-bord: 15 Skoleoppsett: 25 Kino: 30 Dagslys: Ja

Florö

U-bord: 15 Skoleoppsett: 21 Kino: 25 Dagslys: Ja

Koster, Väderö, Hållö,

Styrerom: 6 Dagslys: Ja

Ramskär

Styrerom: 16 Dagslys: Ja

Videoer