Tatakii Asian

Maks kapasitet (gjester):
Har ikke møterom

Ønsker du å leie lokale for et privat arrangement? Eller ønsker ditt firma en spesiell innpakking til et event? Vår restaurant på Majorstuen i Oslo er mulig å leie i sin helhet – eller du kan leie vårt chambre separée med plass til inntil 30 personer.

Våre lokaler har blitt benyttet til mange typer arrangementer. Vi har blant annet arrangert release-partyer ved filmpremierer, bryllupsselskaper, jubileer, firmafester og produktlanseringer. Vårt unike miljø, gode atmosfære og fantastiske meny er en perfekt ramme for ditt neste arrangement.

Tatakii Asian åpnet i Nodee sine gamle lokaler på Majorstuen i oktober 2016. Her tas det utgangspunkt i det japanske fenomenet «Izakaya». Før i tiden betydde det et utsalgssted for Sake, men etter hvert begynte de å servere småretter slik at man kunne sette seg ned og nyte deilig mat, mens man smakte på drikkevarene. Selv om Izakaya er et japansk fenomen henter de også inspirasjon fra andre verdenskjøkken, spesielt det koreanske og kinesiske. Det samme gjør vi her på Tatakii Asian. Vårt ønske er at våre gjester sitter lenge og drikker og koser seg med deilig småretter som gjerne serveres i flere omganger. Vi har en egen bar med lounge, et chambre separee med plass til 30 personer, samt en stor uteservering som er åpen på våren og sommeren. Selv om vi gjerne ønsker at våre gjester sitter hos oss ser vi også behovet for å ta med maten hjem og vi tilbyr derfor take away.er.

Middelthuns gate 25, Oslo

Maks kapasitet (gjester):
Har ikke møterom
Restaurant
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Chambré Bankett
Møterom/chambré Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Chambré
Restaurant 90
Uteservering 90
Chambre Separee 30 30

Møterom

Restaurant

Chambré: 90

Uteservering

Chambré: 90

Chambre Separee

Skoleoppsett: 30 Styrerom: 30