The Square

Rådhuspladsen 14, København, Danmark
Rom Klasse Kino
267 18 25

Velkommen til The Square hotel – avslappet og trendy oase i sentrum av København Ønsker du å oppholde deg midt i København og samtidig ha anledning til å trekke deg tilbake i rolige, stilrene omgivelser, gir vi deg mulighet til begge deler på The Square Hotel.

Hotellets navn refererer til beliggenheten, ettersom alle rommene i Executive-kategorien har en fantastisk utsikt over rådhusplassen i København og gjestene dessuten har alle byens severdigheter i gangavstand.

I sjette etasje finner du hotellets unike frokostrestaurant med vakkert lysinnfall og utsikt over takene i byen, noe som er en severdighet i seg selv. Her finner du også våre eksklusive møtelokaler, som med sin usedvanlig sentrale beliggenhet tilfører møtene og konferansene en ekstra dimensjon. På toppen av hotellet har The Square to eksklusive møtelokaler, hvert med plass til 25 personer, samt to mindre lokaler med plass for opptil åtte personer. Alle lokalene har en fantastisk utsikt over tårnene og takene i København. De to minste lokalene har også egen takterrasse.

The Square

Rådhuspladsen 14, København, Danmark
Rom Klasse Kino
267 18 25
Bar

Bar

WiFi

Wifi

Parkering

Parkering

Rom

Rom