The Well SPA Resort

Antall hotellrom: 104
Maks antall i største møterom (kino): 102

Hva med konferanse eller kurs på The Well?

Opplev en unik og minneverdig konferanseopplevelse på The Well! Gi din neste samling et signaturpreg ved å benytte spennende møterom, lounger og unikt innredede lokaler som vil inspirere og begeistre dine deltakere.

The Well tilbyr syv møterom utstyrt med den nyeste teknologien, og en egen Conference Manager er tilgjengelig for å hjelpe med alle behov. Alle møterommene har gratis wifi, Nespresso kaffemaskin, 85'' TV-skjerm og glasstavle. The Well Salen er det største konferanserommet og kan rigges til mingling, bankett både med og uten scene, klasserom og kino, og er perfekt for arrangementer som kick off og teambuilding. Bibliotekstuen kan også utvides for en større bankett eller benyttes som en mingling- og break out-rom.

I tillegg kan private lounger i spa-delen av resortet også brukes til en unik møteopplevelse, mingling, privat spa, lunsj eller middag. The Well har også 104 hotellrom i forskjellige romkategorier for en sømløs og avslappende ramme rundt oppholdet.

+ VALGFRI OPPGRADERING TIL SPA
Våre møtepakker inkluderer ikke tilgang til spa. Ønsker du å legge dette til i din samling tilbyr vi en rabattert pris til deltakere som har booket en dag- eller konferansepakke.

Bestill en velsmakende lunsj levert til møterommet ditt, eller nyt en fantastisk lunsj på restaurant Brasseriet. Middagen serveres i restaurant MORI på hotellets åttende etasje med en unik utsikt over skogen. Kjøkkensjef Richard Bocarro og hans team vil ta deg med på en spennende reise gjennom asiatiske smaker og lokale råvarer, inspirert av den japanske Kaiseki-stilen. Gled deg tilr en kulinarisk opplevelse i en atmosfære som tar deg med til en annen verden!

Det tar kun 15 minutter å kjøre fra Oslo til The Well, og vi tilbyr parkering til en pris av 60 kroner per dag, med tilgjengelige ladere for elbil. Gode kollektivforbindelser inn til Oslo finnes også med avganger fra Oslo S hvert tiende minutt.

Velkommen til en unik og inspirerende konferanseopplevelse på The Well! Kontakt oss for mer informasjon og et skreddersydd opphold.

Kongeveien 65, Oppegård

Antall hotellrom: 104
Maks antall i største møterom (kino): 102
Restaurant
Bar
Tilgjengelighet
Parkering
Basseng
Spabehandling
Trimrom
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
The Well Salen 102 60 80 122
Bibliotekstuen 60 14 61
The Private Room 14
Nomade Lounge 12 30
Møte & styrerom 12 30
Biblioteket Lounge 12 30

Møterom

The Well Salen

Skoleoppsett: 60 Bankett: 80 Kino: 102

Bibliotekstuen

Styrerom: 14 Kino: 60

The Private Room

Styrerom: 14

Nomade Lounge

Styrerom: 12

Møte & styrerom

Styrerom: 12

Biblioteket Lounge

Styrerom: 12