Thon Hotel Bristol Bergen

Number of hotel rooms: 136
Max number in largest meeting room (cinema):

Thon Hotel Bristol i Bergen ligger meget sentralt til i sentrum av Bergen, 20 km fra Bergen Lufthavn Flesland. Like ved Torgalmenningen, Bryggen i Bergen og Fisketorget. Hotellet er et godt utgangspunkt for shopping og uteliv i Bergen sentrum. Vi serverer frokost hver dag i vår nye frokostsal i 7. etasje. Ønsker du lunsj eller middag, anbefaler vi Egon Restaurant som er direkte tilknyttet hotellet. De byr på en variert meny med et stort utvalg av småretter og hovedretter.

Vår lounge i 3. etasje er åpen hver dag for våre gjester. I loungen kan du slappe av med aviser, TV og en god kopp kaffe.

Thon Hotel Bristol Bergen har samarbeid med TIF Vikinghallen, hvor alle gjester på hotellet kan trene gratis. TIF Vikinghallen har alt av moderne utstyr, og tilfredsstiller kravene til trening både til mosjonister og aktive utøvere.

Thon Hotel Bristol Bergen ligger midt på Torvalmenningen i Bergen Sentrum. Hotellet er like ved Fisketorget, Bryggen og det er kort vei til andre attraksjoner i Bergen, som Akvariet og Fløibanen. Den sentrale beliggenheten gjør at vårt hotell er et perfekt utgangspunkt for å utforske uteliv, restauranter og shopping i Bergen.

Torgalmenningen 11, Bergen

Number of hotel rooms: 136
Max number in largest meeting room (cinema):
Rooms
Restaurant
Accessibility
Gym
Eco Lighthouse