Tollbua

Maks antall i største møterom (kino): 140

Nordisk gourmetbistro i Trondheim

Tollbua holder til i en vakkert renovert bygning fra 1910, som tidligere var hjemmet til tollvesenet i Trondheim. I dag er det her sølvvinneren fra Bocuse d'Or 2017, Christopher W. Davidsen, har valgt å etablere sitt nye konsept etter flere år bak spakene i Speilsalen på Britannia Hotel.

Tollbua er allerede blitt et av Trondheims mest spennende matdestinasjoner. Med en meny som skifter etter sesong og tilgang, lager de dyktige kokkene på Tollbua utsøkte retter basert på førsteklasses lokale råvarer, kombinert med internasjonale smaker på en leken og nyskapende måte. Kvalitet står alltid i fokus. Restauranten kan også friste med en av byens beste vinkjellere, ledet av sommelier Henrik Dahl Jahnsen, fem ganger Norgesmester for vinkelnere, som sørger for utsøkte kombinasjoner av mat og vin.

Tollbua tilbyr et variert utvalg av selskapslokaler som kan kombineres for å skape den perfekte ramme rundt dine begivenheter.

I tillegg til 4- og 6-retters kveldsmenyer, tilbyr Tollbua også en loungemeny, perfekt for deg som vil ha noen gode smakebiter til drinken. På lørdager kan du nyte en deilig 3-retters lunsj, servert med smil, entusiasme og perfekt tilpasset drikke i glasset. Endringer i meny skjer fortløpende etter sesong og tilgang.

Brattørkaia 13B, Trondheim

Maks antall i største møterom (kino): 140
Restaurant
Bar
Miljøfyrtårn
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Chambré Bankett
Møterom/chambré Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Chambré
Chambre Séparée 12
Chandelier Room 16
Chef’s Kitchen 40
Chef’s Table 10
Champagne Table 12
The Lounge 30
Conference 140

Møterom

Chambre Séparée

Chambré: 12

Chandelier Room

Chambré: 16

Chef’s Kitchen

Chambré: 40

Chef’s Table

Chambré: 10

Champagne Table

Chambré: 12

The Lounge

Chambré: 30

Conference

Chambré: 140