Tollbua
Maks antall i største møterom (kino): | 140 |
---|
Nordisk gourmetbistro i Trondheim
Tollbua holder til i en vakkert renovert bygning fra 1910, som tidligere var hjemmet til tollvesenet i Trondheim. I dag er det her sølvvinneren fra Bocuse d'Or 2017, Christopher W. Davidsen, har valgt å etablere sitt nye konsept etter flere år bak spakene i Speilsalen på Britannia Hotel.
Tollbua er allerede blitt et av Trondheims mest spennende matdestinasjoner. Med en meny som skifter etter sesong og tilgang, lager de dyktige kokkene på Tollbua utsøkte retter basert på førsteklasses lokale råvarer, kombinert med internasjonale smaker på en leken og nyskapende måte. Kvalitet står alltid i fokus. Restauranten kan også friste med en av byens beste vinkjellere, ledet av sommelier Henrik Dahl Jahnsen, fem ganger Norgesmester for vinkelnere, som sørger for utsøkte kombinasjoner av mat og vin.
Tollbua tilbyr et variert utvalg av selskapslokaler som kan kombineres for å skape den perfekte ramme rundt dine begivenheter.
I tillegg til 4- og 6-retters kveldsmenyer, tilbyr Tollbua også en loungemeny, perfekt for deg som vil ha noen gode smakebiter til drinken. På lørdager kan du nyte en deilig 3-retters lunsj, servert med smil, entusiasme og perfekt tilpasset drikke i glasset. Endringer i meny skjer fortløpende etter sesong og tilgang.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Møterom/chambré | Kino | Skoleoppsett | U-bord | Styrerom | Chambré | m² |
---|---|---|---|---|---|---|
Chambre Séparée | — | — | — | — | 12 | — |
Chandelier Room | — | — | — | — | 16 | — |
Chef’s Kitchen | — | — | — | — | 40 | — |
Chef’s Table | — | — | — | — | 10 | — |
Champagne Table | — | — | — | — | 12 | — |
The Lounge | — | — | — | — | 30 | — |
Conference | — | — | — | — | 140 | — |
Møterom
Chambre Séparée
Chambré: 12
Chandelier Room
Chambré: 16
Chef’s Kitchen
Chambré: 40
Chef’s Table
Chambré: 10
Champagne Table
Chambré: 12
The Lounge
Chambré: 30
Conference
Chambré: 140