Gamle Museet

Number of hotel rooms:
Max number in largest meeting room (cinema):

Gamle Museet egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter.

Med sentral beliggenhet, kun en kort gåtur fra Oslo S og all kollektivtrafikk, ligger alt til rette for alt fra foredrag til fest. Lokalet er romslig med flere etasjer og saler, noe som skaper en sømløs flyt i arrangementet. Gamle Museet holder til i et prisbelønt bygg som tidligere huset Astrup Fearnley Museet. Preget etter museum er diskret flettet inn med moderne elementer, og kombinasjonen har gitt ett av Oslos største og stiligste utleielokaler.

Hvert arrangement er unikt og har egne behov.
Derfor tilbyr vi deg et tilpasset opplegg slik at eventet ditt blir akkurat som du ønsker. Lokalet leier du eksklusivt, noe som gir deg frihet til å sette ditt eget preg på begivenheten. Når du leier hos oss får du også en dedikert prosjektleder som bistår deg med å planlegge alt fra begynnelse til slutt. Her får du virkelig alt i ett!

På huset har vi det meste av teknisk utstyr; lyd- og lysanlegg, projektor, lerret, scene og store skjermer i hele lokalet er noe av vårt standard utstyr. Det er gode muligheter for streaming, videokonferanser, hybride eventer osv, og vi har dyktige samarbeidspartnere som kan bistå med eventuelt ekstra utstyr og teknisk gjennomføring.

Dronningens gate 4, Oslo

Number of hotel rooms:
Max number in largest meeting room (cinema):
Accessibility
Parking
Lunch served
Coffee served
Max number on stage Max number of audience
Studio Max number on stage Max number of audience
Hovedsalen 10 300
Big Time 10 150
Møterom 5 50

Studios

Hovedsalen

Max number on stage: 10 Max number of audience: 300

Big Time

Max number on stage: 10 Max number of audience: 150

Møterom

Max number on stage: 5 Max number of audience: 50

Videos