Studio Polyteknisk Forening

Rosenkrantz' gate 7, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino

Her kan du kjøre webcasts, webinarer og videokonferanser med deltakere fra hele verden, eller podcasts med de som er viktige for deg. Vi produserer nå digitale arrangementer for deg, med inntil fem personer og produksjonspersonell til stede i studio.

Se eksempler: https://www.youtube.com/polytekniskforeningnorge og https://www.polyteknisk.no/sentralt-studio-og-motelokale/

I studioet her får du profesjonell streaming til YouTube, Facebook, Vimeo eller til en webinarløsning. Riggen inkluderer 5 bordmikrofoner (Røde Procaster) samt bordstativer og XLR kabler til disse, videomikser (Blackmagic ATEM Mini Pro ISO), opptaker/lydkort/kontroller (Zoom, R16), videokamera (Canon), og studiolamper. Kabel til egen fiber (100/100) gir rask og sikker streaming. Vi samarbeider med andre profesjonelle og kan skreddersy produksjonen etter dine behov.

Vi har egne videomøterom fra vår partner Pexip, der man enkelt og trygt kan kommunisere på tvers av plattformer som Cisco, Microsoft Teams, Google Meet og Zoom.

Du kan snart kombinere digital produksjon med publikum i studio, som gir et resultat med det beste fra den digitale og den fysiske møteverdenen. Flinke og hjelpsomme teknikere styrer den digitale gjennomføringen, så du kan fokusere på innhold og deltakere. Vi finner praktiske løsninger på dine behov.

Du kan vanligvis samle 20 mennesker fysisk til stede og kombinere dette med digitale arrangementer, der så mange du ønsker kan delta fra der de er. Med kamerarigg i lokalet og profesjonell styring av presentasjoner og samhandling, blir det en god opplevelse for alle. Du kan også få en produsert video fra ditt arrangement for videre deling.

Gjester får en fast angitt plass med minimum 1 meter mellom stolene. Våre hyggelige møteverter organiserer trygg ankomst og avreise og hånddesinfeksjon er rikelig tilgjengelig. Vi sørger for godt smittevern med desinfisering av utstyr og overflater før, under og etter arrangementer. Porsjonsvis servering av god mat og drikke får du og dine gjester fra egen møtevert ved bordene.

Studio Polyteknisk Forening

Rosenkrantz' gate 7, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
Parkering

Parkering

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet

Servering av lunsj

Servering av lunsj

Servering av kaffe

Servering av kaffe

Max antall på scene Max antall publikum
Studio Max antall på scene Max antall publikum
Studio Klubben 4 20

Studioer

Studio Klubben

Max antall på scene: 4 Max antall publikum: 20

Videoer