STUDIO X POINT

Kragerudveien 50, Skedsmo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino

Dette er løsningen for deg som ønsker en sikker, profesjonell og sømløs produksjon. Du kan velge mellom live stream eller opptak. Studio gir muligheter til å vise en presentasjon sammen med kamerabilder for seerne.

• 500m2 studio med profesjonell lyd og lys • 4 – kameraproduksjon (kan oppgraderes) • Stor skjerm/ Lerret på 4x2,3m i HD til å vise presentasjoner eller grafikk • Teknikere • 4 x 65’ skjermer som bakgrunn. Kan vise separate bilder eller settes sammen til ett bilde. • Mulighet for deltagere i studio (vi følger myndighetenes anbefalinger)

Ved gjennomføring kan du velge mellom å få presentasjonen på skjerm eller å legge den inn digitalt i sendingen. Monitorer med presentasjonen eller notater er synlig under hele sendingen. Våre erfarne teknikere sørger for at du trygt kan formidle ditt budskap på best mulig måte.

Studio X Point er veldig fleksibelt og dekker alle type behov. Spill inn foredrag, webinarer, kurs, konferanser, debatter, pressekonferanser, kvartalsrapporter, internkommunikasjon etc. Hvilken plattform du ønsker å streame til er opp til deg; Youtube, Facebook, Vimeo eller direkte på din egen nettside, valgene er mange!

X Meeting Point er et fullservice møtesenter med 32 møterom - disse kan leies i eventuell kombinasjon. Vi har også et lite og et mellomstort studio i møtesenteret. Mat og drikke må bestilles gjennom XMP til en hver tid.

X Stage Det er bygget en unik fremføringsscene i samme lokale. Denne er topp utstyrt og kan virkelig bidra til at du får en X faktor på din fremføring. Scenen kan bookes i tillegg til studio scenen. Pris på forespørsel.

STUDIO X POINT

Kragerudveien 50, Skedsmo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
Parkering

Parkering

Servering av lunsj

Servering av lunsj

Servering av kaffe

Servering av kaffe

Max antall på scene Max antall publikum
Studio Max antall på scene Max antall publikum
Studio medium 3
Studio large 10 60

Studioer

Studio medium

Max antall på scene: 3

Studio large

Max antall på scene: 10 Max antall publikum: 60