Dagpakke m/Julelunsj for mindre grupper hos Thon Hotel Vettre i Asker

Thon Hotel Vettre

På Thon Hotel Vettre senker dere skuldrene i en rolig og hjemmekoselig atmosfære, opplever personlig service og nydelig natur. Hotellet ligger i landlige og naturskjønne omgivelser, kun 20 min fra Oslo sentrum. Vi er et fullverdig konferansehotell med 21 møterom og 155 rom, hvor av 18 stk. er hybler. Vi har en egen a la carte restaurant med åpent grillkjøkken, som tilbyr smakfulle retter basert på norske råvarer, egen bar/lounge og grillterrasse. Hotellet har også et eget nyrenovert innendørs svømmebasseng og treningsrom tilgjengelig for gjestene. Ikke minst, har vi nylig åpnet et eget lite bokbytte - hjørnet, hvor gjestene kan bytte til seg en spennende bok.

Hos oss har vi i år tilpasset julebordsprogrammet til situasjonen vi nå er i. Vi vet at ansatte ønsker å møtes i trygge omgivelser med gode smitteverntiltak. Derfor har vi nå halvert antall deltagere i alle våre møterom, samt i vår restaurant. Våre kokker i Restaurant Ask dekker opp med en tradisjonell "peke - julelunsjbuffet", hvor kokkene serverer hver gjest fra buffeen. Vi har også daglige smittevernsansvarlige, som tar vare på alle våre gjester til enhver tid.

I våre møterom kan vi legge til rette med både 1 og 2 meters avstand. Vi har også tekniske digitale løsninger for deltagere som trenger å delta hjemmefra hvis ønskelig.

Vi tilbyr nå Dagmøter med Julelunsj for mindre grupper

Dagpakkepris per person: kr. 595,-

Kontakt oss i dag, slik at vi kan skreddersy deres dagmøte etter deres behov.

Pris: kr 595,- per person

Pris inkluderer:

DAGPAKKE m/Julelunsj:
- Store, lyse og luftige møtelokaler
- Tråløst internett
- Standard utstyr som flippover, projektor og lerret
- Hotellets smakfulle julelunsj
- Kaffe/te og isvann tilgjengelig hele dagen
- Pausematservering
- 170 parkeringsplasser
- Gratis lading for el - biler

Periode:

Tilbudet gjelder fra og med 23.november og desember
Med forbehold om ledig kapasitet