Thon Hotel Vettre

Campaign
Number of hotel rooms: 155
Max number in largest meeting room (cinema): 280

Hva med konferanse eller kurs på Thon Hotel Vettre?

Thon Hotel Vettre har konferansefasiliteter til 600 personer fordelt på 21 konferanserom. Alle våre møterom og konferansesaler har store vinduer som gjør at de er lyse og luftige. De har også alle nødvendige tekniske hjelpemidler. Alt du forventer av teknisk utstyr på et moderne konferansehotell.

Thon Hotel Vettre ligger i landlige og rolige omgivelser i Asker, kun 20 minutters kjøretur fra Oslo sentrum. Her kan du nyte nærheten til sjøen, og vandre langs kystkulturstien til idylliske Konglungen og Vollen. Thon Hotel Vettre har konferansefasiliteter til 600 personer fordelt på 21 konferanserom, og 155 værelser, hvor 18 stykk er hybler. Du kommer hit via flytoget eller lokaltog fra Asker stasjon eller buss som stopper langs hovedveien ovenfor hotellet.

På hotellet finner du mange små og hyggelige sittegrupper i fellesområdene, stort innendørs basseng og treningsrom.

Thon Hotel Vettre er kjent for sin høye kvalitet på mat og service. Vi utvikler stadig nye middagsmenyer i henhold til sesongens råvarer. Hotellet har egen a la carte restaurant. Her tilberedes det meste av maten på kullgrill. Hotellet har et flott uteområde, mange grønne flekker og en stor terrasse, perfekt for sommeravslutninger. Skal du arrangere en konfirmasjon eller en bryllupsmiddag? Eller kanskje en reunion? Prøv Vinterhagen. Dette koselige rommet har plass til 40 personer til en hyggelig middag. Er det kjølig, fyrer vi i peisen. Er dere flere enn 40 personer, anbefaler vi vår bankettsal, med plass til 200 gjester. Her finner du scene, dansegulv, lerret, godt lydanlegg, samt prosjektor til eventuell bildefremvisning. Den fargerike baren er åpen på kveldstid alle dager bortsett fra søndager. Her kan du nyte god drikke og danse til variert musikk.

Rolig beliggenhet og grønne omgivelser i Asker: En av de store fordelene med hotellet er beliggenheten og fasilitetene, som gjør at alle kursdeltagerne vil trives og forbli på hotellet, også på kveldstid. I tillegg er maten på Thon Hotel Vettre viden kjent. Thon Hotel Vettre har parkering for opp til 170 biler rett utenfor hotellet, samt 6 ladestasjoner for el biler.

Thon Hotel Vettre tilbyr 18 nye hybler for ukes-, måneds- eller langtidsleie Hyblene er på 27 m² og inneholder stort bad med dusj, kjøkkenkrok, sofa med sofabord, samt skrivepult. Kjøkkenet har oppvaskmaskin, 2 kokeplater med induksjon, vask, mikrobølgeovn med stekefunksjon, vannkoker, samt diverse kjøkkentøy, bestikk, kopper og glass. Samtlige leiligheter ligger på bakkeplan med egen terrasse. Leilighetene er i hotellbygget på eiendommen.

Konglungveien 201, Asker

Number of hotel rooms: 155
Max number in largest meeting room (cinema): 280
Rooms
Restaurant
Bar
Parking
Pool
Gym
Eco Lighthouse
Video conferencing
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Konglungen 280 180 70 200
Konferansesal 1 110 80 40 160
Konferansesal 2 110 80 40 160
Konferansesal 3 60 40 30 100
Sal 22, styrerom 12 40

Meeting rooms

Konglungen

U-table: 70 School setup: 180 Reception: 200 Cinema: 280 Daylight: Yes

Konferansesal 1

U-table: 40 School setup: 80 Cinema: 110 Floor: 2 Daylight: Yes

Konferansesal 2

U-table: 40 School setup: 80 Cinema: 110 Floor: 2 Daylight: Yes

Konferansesal 3

U-table: 30 School setup: 40 Cinema: 60 Floor: 3 Daylight: Yes

Sal 22, styrerom

Board room: 12 Floor: 2 Daylight: Yes