Ambassaden

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 300

Hva med konferanse eller event under Ambassaden?

Under et ikonisk bygg har vi skapt en helt ny etasje som rommer Oslos råeste eventlokaler! Med store mat- og drikkeopplevelser i sentrum, og service av ypperste kvalitet, kan vi tilrettelegge for en stor bredde av arrangementer.
Et lunt og varmt interiør, og en svært fleksibel romløsning, gjør at lokalet egner seg like godt til en gallamiddag som til en dagskonferanse. På dagtid kan det gjerne foregå flere mindre arrangementer samtidig i de ulike salene, som seminarer, kurs, konferanser eller workshops, mens det på kvelden kan åpnes opp til ett stort lokale med plass til opptil 700 stående konsertgjester eller 300 sittende til gallamiddag.

I eventlokalene er det fokus på topp moderne AV-løsninger og et stort anlegg for optimal bruk av lys og lyd på arrangementer. Våre anlegg dekker 80 % av alle arrangementer, og letter logistikken med frakt og innleie av utstyr.
I inngangen til lokalene blir man møtt av en 14 m2 LED-skjerm, som kan benyttes til alt fra dagens program, til filmvisning eller skreddersydd grafikk for arrangementet

Henrik Ibsens gate 48, Oslo

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 300
Restaurant
Bar
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Event Space 300 150 300 550

Møterom

Event Space

Skoleoppsett: 150 Bankett: 300 Kino: 300