Angvik Gamle Handelssted

Number of hotel rooms: 37
Max number in largest meeting room (cinema): 100

Hva med konferanse eller møte på Angvik Gamle Handelssted?

Angvik Gamle Handelssted er et ideelt valg for møte og kursvirksomhet. Et behjelpelig vertskap og flotte lokaler setter gjestene i riktig modus for læring og utvikling. I fellesområdet finnes flere små stuer hvor den gode praten kan fortsette utover ettermiddagen og kvelden.

Angvik Gamle Handelssted har røtter tilbake til 1500-tallet, da hollandske seilskuter ankret opp i bukta for å kjøpe tømmer. En unik familiesaga startet, og femte generasjon er fortsatt engasjert i driften.

I dag fremstår hotellet fullt restaurert, med et eget særpreg omgitt av vakker natur. 37 rom, hyggelige stuer, peisild, utsøkt mat av lokale råvarer og et hjelpsomt personale står klar for å ønske deg velkommen.

Hotellet har også et eget museum hvor du kan få et innblikk i Angvik-familiens historie og et kunstgalleri, hvor du kan titte på mer en 75 verk av Tore Bjørn Skjølsvik.

I et tømmerhus fra 1700-tallet opplever du et av Norges flotteste spa. Nyt en harmonisk massasje eller senk skuldrene i badehusets varmekulp.

Vårt anerkjente kjøkken henter sine råvarer fra fjord, fjell, skog og åker i nærområdet, som tilberedes til en smaksrik og spennende femretters meny, som serveres i Bøkkerstua.

Kjøpmannsgata, Angvik

Number of hotel rooms: 37
Max number in largest meeting room (cinema): 100
Rooms
Restaurant
Spa
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Angviksalen 100 56 40 50
Bygdestua 40 18 24 16
Kjøpmannsstua 12
Museet 14 8

Meeting rooms

Angviksalen

U-table: 40 School setup: 56 Reception: 50 Cinema: 100

Bygdestua

U-table: 24 School setup: 18 Board room: 16 Cinema: 40

Kjøpmannsstua

Board room: 12

Museet

U-table: 14 Board room: 8