Angvik Gamle Handelssted

Kjøpmannsgata, Angvik, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
37 56 100

Hva med konferanse eller møte på Angvik Gamle Handelssted?

Angvik Gamle Handelssted er et ideelt valg for møte og kursvirksomhet. Et behjelpelig vertskap og flotte lokaler setter gjestene i riktig modus for læring og utvikling. I fellesområdet finnes flere små stuer hvor den gode praten kan fortsette utover ettermiddagen og kvelden.

Angvik Gamle Handelssted har røtter tilbake til 1500-tallet, da hollandske seilskuter ankret opp i bukta for å kjøpe tømmer. En unik familiesaga startet, og femte generasjon er fortsatt engasjert i driften.

I dag fremstår hotellet fullt restaurert, med et eget særpreg omgitt av vakker natur. 37 rom, hyggelige stuer, peisild, utsøkt mat av lokale råvarer og et hjelpsomt personale står klar for å ønske deg velkommen.

Hotellet har også et eget museum hvor du kan få et innblikk i Angvik-familiens historie og et kunstgalleri, hvor du kan titte på mer en 75 verk av Tore Bjørn Skjølsvik.

I et tømmerhus fra 1700-tallet opplever du et av Norges flotteste spa. Nyt en harmonisk massasje eller senk skuldrene i badehusets varmekulp.

Vårt anerkjente kjøkken henter sine råvarer fra fjord, fjell, skog og åker i nærområdet, som tilberedes til en smaksrik og spennende femretters meny, som serveres i Bøkkerstua.

Angvik Gamle Handelssted

Kjøpmannsgata, Angvik, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
37 56 100
Restaurant

Restaurant

WiFi

Wifi

Spabehandling

Spabehandling

Rom

Rom

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Angviksalen 100 56 40 50
Bygdestua 40 18 24 16
Kjøpmannsstua 12
Museet 14 8

Møterom

Angviksalen

U-bord: 40 Skoleoppsett: 56 Bankett: 50 Kino: 100

Bygdestua

U-bord: 24 Skoleoppsett: 18 Styrerom: 16 Kino: 40

Kjøpmannsstua

Styrerom: 12

Museet

U-bord: 14 Styrerom: 8