Askeladdens Hus

Antall hotellrom: 156
Maks antall i største møterom (kino): 90

Hva med en eventyrlig konferanse eller kurs på Askeladdens Hus?

Askeladdens Hus er en tømmerhytte som er tilknyttet Soria Moria Hotell. Hytta er et håndlaftet tømmerbygg på nærmere 1.200m², og benyttes kun av én gruppe av gangen. Peislukt, nasjonalromantikk, og en god og eksklusiv hyttefølelse - samtidig som at det er lagt til rette for de fasiliteter som man trenger på et moderne konferansehotell. Med sine fem møterom, egen vinkjeller og en privat restaurantdel er dette virkelig det ypperste stedet for spesielle anledninger.

Med en unik atmosfære av norsk eventyr og natur, med over 160 Th.Kittelsen bilder blir du tatt inn i en verden som står i stil til bygget. Et sted der gjester skal føle seg hjemme og ivaretatt.

Gjester har hele huset alene nettopp fordi dere skal finne inspirasjon og ro. Askeladdens Hus er bundet sammen med Soria Moria gjennom en underjordisk gang. Som gjester på Askeladdens Hus bor dere derfor i komfortable værelser på Soria Moria, og kan gå tørrskodd inn i Eventyrverdenen på Askeladdens Hus for konferanse og bespisning.

Her foregår all innsjekking og utsjekking. Undergangen tar deg lett til hotellrommene, og vi passer alltid på at du skal slippe å gå altfor langt, eller utendørs for å finne frem.

Voksenkollveien 60, Oslo

Antall hotellrom: 156
Maks antall i største møterom (kino): 90
Rom
Restaurant
Bar
Tilgjengelighet
GRATIS parkering

Gratis

Basseng
Trimrom
Miljøfyrtårn
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Andersnatten 90 70 28 100
Grupperom Sigdal, Løvlia, Kragerø og Skomvær

Møterom

Andersnatten

U-bord: 28 Skoleoppsett: 70 Kino: 90 Etasje: 1 Dagslys: Ja

Grupperom Sigdal, Løvlia, Kragerø og Skomvær