Avalon Hotel

Kungstorget 9, Göteborg, Sverige
Rom Skoleoppsett Kino
101 24 40

Hva med konferanse eller kurs på Hotel Avalon?

Avalon Hotel er kåret til Nordic Hotel & Resort of the Year 2017, og er en arena for luksuskonferanser og kreative møter. Møterommene stimulerer til gode samtaler og har kapasitet fra 8 til 40 personer. Hvis du vil bruke litt ekstra på kreative møterom, anbefaler vi vår Penthouse Suite eller Svit Kungstorget. Her kan du nyte en fantastisk utsikt over Göteborg.

Avalon Hotel har 101 rom og 202 senger og ligger i hjertet av Göteborg. Fra sjette etasje og oppover er himmelen inkludert i prisen. Våre vakre senger har sengetøy i egyptisk bomull og i sengemenyen velger du puten du leter etter. Avalons rolle er å gjøre hele ditt opphold minneverdig.

Den sentrale beliggenheten er det perfekte utgangspunktet for møter, shopping, mat og uteliv. Arkitekturen og adressen karakteriserer atmosfæren i stor grad. Vi er et feng shui-sertifisert hotell hvor innredning, lys, duft og lyd spiller en viktig rolle. Mat og drikke er en del av den gode hotellopplevelsen. Som gjest har du også tilgang til vår terrasse mellom kl. 12.00-18.00 i perioden mai-september (med forbehold for når terrassen er reservert).

Avalon Hotel

Kungstorget 9, Göteborg, Sverige
Rom Skoleoppsett Kino
101 24 40
WiFi

Wifi

Basseng

Basseng

Rom

Rom

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Meet & Eat 1 8
Meet & Eat 2 18 12 12
Meat & Eat 1 + 2 40 24 16
Suite 6
Penthouse 8