Bekkjarvik Gjestgiveri

Number of hotel rooms: 35
Max number in largest meeting room (cinema): 180

Hva med konferanse eller kurs på Bekkjarvik Gjestgiveri?

Bekkjarvik Gjestgiveri har fleire alternativ for konferansar til både store og små grupper. Vi har fem møterom fordelt på fire lokaler fra Snikkerverkstedet som ligger i Tønnefabrikken med kapasitet på inntil 14 personer til det største, Løo, som ligger ved siden av hovedhuset og har kapasitet på inntil 180 personer.

Bekkjarvik Gjestgiveri har havet og historien i ryggen, og ligger på en av øyperlene i Austevoll kommune, sør for Bergen. Gjestgiveriet kom til på kongelig befaling da danske Kong Christian Quart på 1600-tallet bestemte at gjestgiverhus skulle bygges for hver halve eller hele dagsreise i skipsleia.

Bekkjarvik Gjestgiveri ble bygd på slutten av 1600-tallet og har tatt i mot losjerende i over tre hundre år. Vertskap Asta & Øystein Johannessen driver stedet sammen med sønnene Ørjan & Arnt, Ørjan blei verdensmester i den prestisje fulle konkurransen Bocuse d´Or 2015. Tidligere har han tittelen Europamester i Bocuse d`Or 2012. Tvillingbroren Arnt har i disse dager blitt kåret til Årets Kjøkkensjef 2014 av NKL.

Number of hotel rooms: 35
Max number in largest meeting room (cinema): 180
Restaurant

Restaurant

WiFi

Wifi

Rooms

Rooms