Bekkjarvik Gjestgiveri

Antall hotellrom: 49
Maks antall i største møterom (kino): 180

Hva med konferanse eller kurs på Bekkjarvik Gjestgiveri?

Bekkjarvik Gjestgiveri har fleire alternativ for konferansar til både store og små grupper. Vi har fem møterom fordelt på fire lokaler fra Snikkerverkstedet som ligger i Tønnefabrikken med kapasitet på inntil 14 personer til det største, Løo, som ligger ved siden av hovedhuset og har kapasitet på inntil 180 personer.

Bekkjarvik Gjestgiveri har havet og historien i ryggen, og ligger på en av øyperlene i Austevoll kommune, sør for Bergen. Gjestgiveriet kom til på kongelig befaling da danske Kong Christian Quart på 1600-tallet bestemte at gjestgiverhus skulle bygges for hver halve eller hele dagsreise i skipsleia.

Bekkjarvik Gjestgiveri ble bygd på slutten av 1600-tallet og har tatt i mot losjerende i over tre hundre år. Vertskap Asta & Øystein Johannessen driver stedet sammen med sønnene Ørjan & Arnt, Ørjan blei verdensmester i den prestisje fulle konkurransen Bocuse d´Or 2015. Tidligere har han tittelen Europamester i Bocuse d`Or 2012. Tvillingbroren Arnt har i disse dager blitt kåret til Årets Kjøkkensjef 2014 av NKL.

Austevoll

Antall hotellrom: 49
Maks antall i største møterom (kino): 180
Rom
Restaurant
Miljøfyrtårn
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Kongsen kultursal (auditorium) 290
Løo 150
Galleriet 50
Riggarloftet 20
Snikkerverkstedet 12
Møterom Hovedhuset 12

Møterom

Kongsen kultursal (auditorium)

Kino: 290

Løo

Kino: 150

Galleriet

Kino: 50

Riggarloftet

Kino: 20

Snikkerverkstedet

Styrerom: 12

Møterom Hovedhuset

Styrerom: 12