Best Western Leto Arena

Number of hotel rooms: 102
Max number in largest meeting room (cinema): 70

Hva med konferanse eller kurs på Leto Arena?

Skal du ha selskap, messe, kurs eller konferanse ligger alt til rette for et vellykket arrangement skreddersydd deres ønsker og behov. Vi er stolt medlem av verdens største hotellkjede, - en styrke for oss og et kvalitetstegn for deg som gjest. Med 10 moderne og fleksible møterom har vi plass til alt fra 2 til 150 personer i konferanseavdelingen. For større grupper kan vår store messe og arrangementshall benyttes - totalt areal på 3800m2 og kan forstørres og forminskes etter behov.

Vi har 102 delikate hotellrom med til sammen 220 senger. Hos oss kan du booke både enkeltrom, dobbeltrom, familierom, businessrom, de-luxe rom og suiter. Firbeinte gjester er også velkommen mot et lite tillegg i prisen. Rikholdig frokostbuffet med et bredt utvalg av sunne og ferske alternativer. Nyoppusset Restaurant Wergeland som tilbyr alt fra spennende a la carte meny til bugnende buffetservering.

Vi har en sentral beliggenhet rett ved E6 og kun 15 minutter med bil til Oslo Lufthavn. Vi tilbyr flyplasstransport for våre hotellgjester med egen minibuss, - må forhåndsbestilles og har et pristillegg. Vi har stor gratis parkeringsplass og også muligheter for innendørs parkering.

I tilknytning til hotellet er et eksternt treningssenter som kan benyttes mot kjøp av inngangsbillett.

Vårt hotell ligger kun 7 minutter i bil fra Eidsvoll 1814 og er derfor et naturlig valg om man skal besøke grunnlovsbyda Eidsvoll.

Som gjest hos Leto Arena får du en fullverdig hotellopplevelse og kan nyte god mat og drikke.

Kolonivegen 43, Gardermoen

Number of hotel rooms: 102
Max number in largest meeting room (cinema): 70
Rooms
Restaurant
Bar
Accessibility
FREE parking

Free

Eco Lighthouse
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Anker 1+2 70 55 140
Anker 3 20 15 10 8 15 40

Meeting rooms

Anker 1+2

School setup: 55 Cinema: 70

Anker 3

U-table: 10 School setup: 15 Board room: 8 Reception: 15 Cinema: 20