Boen Gård

Number of hotel rooms: 18
Max number in largest meeting room (cinema):

Hva med konferanse eller kurs på Boen Gård?

Av og til trenger man litt avstand fra det daglige, og en mulighet til å samles i vakre omgivelser. På Boen Gård tilbyr vi de perfekte rammer rundt tøffe og viktige diskusjoner. Her er man helt usjenert og kan møtes diskret. Vi henter og bringer dere gjerne på Kristiansand Lufthavn, og har utstyr og fasiliteter for at større og mindre grupper kan møtes til diskusjon og samvær.

Noen kilometer innenfor Sørlandets svaberg ligger den staselige lystgården Boen. Gården har vært utilgjengelig for allmenheten frem til den ble åpnet for private arrangementer i 2012. Etter omfattede restaurering og oppgradering fremstår gården i dag som en perle i landsdelen. Det er bygget nytt restaurantkjøkken og stuer og oppholdsrom er satt tilbake i sin opprinnelige stand, med ovner, møbler og kunst. I hovedbygningens to fløyer er det etablert to nye leiligheter med to doble soverom i hver.

En klassisk park omkranser det vakre hovedhuset, og gjester ønskes velkommen til store, lyse rom og salonger to etasjer. Tidsriktige møbler og kunst setter en særegen ramme rundt private selskaper og bedriftsarrangementer.

Etter møtene kan man rusle i den vakre parken alene, eller i mindre grupper. Kanskje det kan være en fin adspredelse å trekke i fiskeutstyr og få en guidet tur i Tovdalselva som renner gjennom eiendommen? Det er er rike muligheter for å få fisk, selv for den uerfarne i hele sesongen. (Fra juni til september).

Fra 1. juni 2020 vil ærverdige Boen Gård tilby 18 rom med totalt 36 sengeplasser for tilreisende gjester.

Number of hotel rooms: 18
Max number in largest meeting room (cinema):
WiFi

Wifi

FREE parking

FREE parking

Rooms

Rooms