Chitra House

Antall hotellrom:
Har ikke møterom

Hva med konferanse på Chitra House?

Chitra House er midlertidig stengt

Chitra House Oslo er et helt unikt sted for konferanser, viktige møter, produktlanseringer, kick-off, afternoon-tea, julebord, foredrag, bryllup og feiring av spesielle merkedager. Eiendommen har en fantastisk beliggenhet ved sjøen på Fornebu og leies ut i sin helhet. Chitra House Oslo består av flotte rom og arealer både ute og inne, egnet for alt fra 2 til 600 personer. Foruten 2 flotte møterom, finnes flere break-out rooms med Tea Lounge, Blue Lounge, meditasjonsrom og sittegrupper utendørs. Alle arrangement hos oss er unike og vi behandler alle våre gjester med ærlighet, ydmykhet og diskresjon.

Chitra House Oslo representerer den ultimate kombinasjonen av kongelig indisk tradisjon med skandinavisk natur og skjønnhet. På veggene henger flere flotte kunstverk, blant annet fra Queen Sonja Print Award med Magne Furuholmen, Kjell Nupen og Ørnulf Opdahl, i tillegg til et vakkert portrett av eier's avdøde kone, Chitra.

Omgivelsen, atmosfæren og menneskene på Chitra House bidrar til et uforglemmelig besøk. Farger, design og kunst er satt sammen på en måte som tar deg med inn i en annen verden. Skreddersydd og helt unikt for hvert enkelt besøk. Vår visjon er å oppfylle drømmer, sette fotavtrykk og gi minnerike opplevelser akkurat for deg og dine gjester.

Snarøyveien 34, Bærum

Antall hotellrom:
Har ikke møterom
Parkering
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Boardroom 34
Diningroom 56

Møterom

Boardroom

Styrerom: 34

Diningroom

Styrerom: 56