Clarion Collection Hotel Amanda

Antall hotellrom: 133
Maks antall i største møterom (kino): 120

Hva med konferanse eller kurs på Clarion Collection Hotel Amanda?

Hotellets konferanseavdeling har fem møterom med plass for både større konferanser og mindre styremøter. Her kan du holde konferanser og møter i moderne konferanselokaler med en kulturell og maritim atmosfære.

Navnet Clarion Collection Hotell Amanda er inspirert av den norske filmbransjens egne prisutdeling, Amandaprisen. Hotellet er derfor et naturlig sted å overnatte for besøkende til Norwegian International Film Festival som holdes hvert år. Hotellets interiør bærer naturlig nok preg av filmhistorie og spennende historier. På veggene henger det bilder av kjente skuespillere fra både fjernt og nært. Her ligger alt til rette for et opphold hvor du kan drømme deg vekk i filmens verden.

Clarion Collection Hotel Amanda ligger på byens indre kai og gir en fantastisk utsikt til vakre Smedasunden like utenfor. Hos oss bor du med Haugesunds unike kultur- og filmhistorie i veggene. Hotellet ligger i gangavstand til byens yrende kulturliv. I gågaten finner du et deilig variert utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Om du vil strekke litt ekstra på bena er det ikke lange veien å rusle til Amandastatuen, rådhusplassen og Haraldsstøtten.

Hos oss kan du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid hver kveld, slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Ved hotellets resepsjon finner du vår bar, hvor du kan slappe av med småretter og en forfriskende drink. Frokost og kveldsmat står dekket på hver dag og det byr vi på.

Clarion Collection Hotel Amanda har en lang og spennende historie i Haugesund. Bygningen ble reist i 1903 og fungerte som hotell helt frem til 1950-tallet. Etter flere tiår som kontorlokaler ble huset igjen brukt som hotell fra 1989. Etter dette har hotellet spilt en sentral rolle i Haugesunds mange kulturelle arrangement som filmfestivalen og Sildajazzen.

Smedasundet 93, Haugesund

Antall hotellrom: 133
Maks antall i største møterom (kino): 120
Rom
Trimrom
ISO 14001
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Åndenes hus 120
Empire 50
James Bond/007 30
James Bond 20
Tomorrow never dies 12

Møterom

Åndenes hus

Kino: 120

Empire

Kino: 50

James Bond/007

Kino: 30

James Bond

Kino: 20

Tomorrow never dies

Styrerom: 12