Clarion Hotel Amaranten

Antall hotellrom: 457
Maks antall i største møterom (kino): 80

Hva med konferanse eller kurs på Clarion Hotel Amaranten?

Nær Stockholm sentrum kombinerer Clarion Hotel Amaranten suset fra 1960-tallets design med moderne fasiliteter, nydelige retter og flotte konferanserom. Coctailbaren The Tap Room er bare en håndsrekning unna for en uformell drink eller to.

Clarion Hotel Amaranten ligger sentralt i Stockholm, kun en 10 minutters gåtur fra sentralstasjonen og Stockholm sentrum. En perfekt beliggenhet for deg som vil oppleve alle Stockholms severdigheter. På hotellet trives de som verdsetter det unike, og moderne av design som samtidig henter sin inspirasjon fra 60-tallet. Du som elsker god mat og drikke finner fort en favorittplass i våre barer og restauranter. Hos oss finner du også et treningsrom, spabehandlinger og konferanseavdeling.

Clarion Hotel Amaranten ligger i den levende bydelen Kungsholmen, som er omringet av vann og flotte turstier. Her er du i nærheten av severdigheter, shopping, og den stockholmske bypulsen. Det er dessuten tett med restauranter på Kungsholmen med mange uteserveringer, og hyggelige plasser. Her trives familier, par, og businessreisende. Ti minutters gåtur unna ligger Stadshuset der det daglig går båter ut til Stockholms skjærgård.

Kungsholmsgatan 31, Stockholm, Sverige

Antall hotellrom: 457
Maks antall i største møterom (kino): 80
Rom
Restaurant
Bar
Spabehandling
Trimrom
ISO 14001