Colosseum Kino

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 871

Hva med møte eller konferanse på Colosseum Kino?

Sentralt i Oslo finner du storslagne Colosseum kino kan ta imot opp til 871 personer i hovedsalen.

Skap et unikt event i lokaler som er godt egnet for samling og sosialisering med profesjonell bevertning fra rikholdig meny av mat og drikke av høy kvalitet. Deltagerne i fokus
På kino får du alltid god sittekomfort, fantastisk lyd- og bildekvalitet, og oppsettet i våre saler sørger for at alle deltagerne har fullt fokus mot det som skjer, både på og foran det store lerretet. Lokalet er godt egnet for samling og sosialisering med profesjonell bevertning.

Inviter ansatte, kunder og samarbeidspartnere til et hyggelig arrangement på kino i trygge omgivelser. Du kan leie hele Colosseum eksklusivt, og ved bruk av stands, bannere, digitale skjermer og lerretsreklame er det ekstra gode muligheter for synliggjøring av deres bedrift, sponsorer, produkter og tjenester. Vi tilbyr produksjon av grafikk og videoinnhold til innsiden av kuppelen på Colosseum til ditt arrangement. Dette skaper en fantastisk atmosfære. Bruk firmaets farger og logo, og ta over hele Oslos Storstue! Arrangementet kan også gjennomføres hybrid, det vil si at det kan samtidig livestreames til andre deltakere som kan følge med digitalt.

Fridtjof Nansens vei 6, Oslo

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 871
Tilgjengelighet
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Sal 1 871
Sal 2 260
Sal 3 143
Sal 4 118

Møterom

Sal 1

Kino: 871

Sal 2

Kino: 260

Sal 3

Kino: 143

Sal 4

Kino: 118