Comfort Hotel Bergen

Antall hotellrom: 159
Har ikke møterom

Comfort Hotel Bergen ligger i Strandgaten, bygget på tomten til Ludvig Holbergs barndomshjem, i enden av Bergens eldste bilfrie gate. Hotellet er nylig renovert med helt nye rom, barception (bar + reception = Barception), frokostområde og en stilren lobby. Vår lobby er utviklet spesielt for at du kan jobbe i rolige omgivelser, se på fotball med venner eller nyte mat fra vår Comfort Deli. Vi har også fått et helt nytt CrossFit-treningsrom som er åpent døgnet rundt!

Strandgaten kalles bare for Gågaten av Bergenserne. Gaten har alt fra frisør, piercing- og tatoveringssted til sportsbutikk, klesbutikker, restauranter, kaffebar og vinbar. Fra hotellet kan du også enkelt gå til Fisketorget og til den UNESCO-listede Bryggen.

Barception Har du lyst på noe godt å drikke og spise etter jobb eller i løpet av dagen, tilbyr vi ulik forfriskende mat og drikke i vår Barception. Her serverer vi øl, kaffe og mineralvann og egenproduserte baguetter i flere sorter. Barception er åpent 24/7.

Lounge Loungen er en ypperlig plass til å være sosial med familie, venner eller kollegaer. Samtidig kan du nyte både varme og kalde drikkevarer fra Barception. Du kan også sette deg ned å jobbe i vårt arbeidsområde med tre båser, perfekt for møter. I hver av båsene finnes egen TV med tilkoblingsmuligheter for PC/MAC. Vi har selvfølgelig HDMI kabel til låns i Barception.

Terrasse med utsikt På hotells øverste etasje, finner du en takterrasse med herlig utsikt over deler av Bergen, nærmere bestemt den gamle trehusbebyggelsen på Nordnes. Opp hit kan du fint ta med deg mat og drikke fra Barception og nyte utsikten når det er pent vær.

CrossFit CrossFit-treningsrom i første etasje. Her kan du løpe på tredemøllen, løfte kettlebells, ro på romaskin, eller sette en personlig rekord i antall Burpees. No pain, no gain!

Opplev Bergen Fra hotellet kommer du deg enkelt rundt i Bergen. Det tar ikke mange minuttene å gå rundt byfjorden Vågen til Fisketorget og Bryggen, men så er det jo stas å tøffe over med båt også? Går du ut på gaten og til venstre, for så å ta første vei ned til høyre til kaien, finner du MF Beffen som tar deg over fjorden for 30 kroner. Ikke langt unna hotellet, ligger også de gamle, fine trehusene på Nordnes, og motsatt vei ligger Torgallmenningen, Engen og Ole Bulls plass. Selvsagt ligger også barer, restauranter og utesteder spredt rundt hele byen. Om du vil se Bergen fra høyden, kan du ta Fløibanen eller Ulriksbanen opp til byens tak. Bergen lufthavn Flesland ligger bare ca 20 minutters biltur unna hotellet, eller ca 30 minutter med flybuss. Les mer om Bergen her!

Velkommen til Bergen og oss på Comfort Hotel Bergen!

Strandgaten 190, Bergen

Antall hotellrom: 159
Har ikke møterom
Rom
Bar
Parkering
Trimrom
ISO 14001