Comfort Hotel Børsparken

Antall hotellrom: 248
Har ikke møterom

Comfort Hotel Børsparken ligger i Oslos mest sentrale kvartal, et steinkast fra Oslo S med flytog, busser og T-bane. Dette er hotellet for deg som vil ha nærhet til alt og som vil trene gratis på et av Oslos beste hotellgym.

Comfort Hotel Børsparken er mer enn bare et hotell. I hele kjelleretasjen finner du et påkostet treningsrom, muligens et av Norges beste. Her trener du gratis når du vil, døgnet rundt. Vi har Nordens første Crossfit hotel-gym. Det er bare å pakke baggen!

Med vår beliggenhet bare 70 meter fra Oslo S, kommer du ikke nærmere sentrum. Her venter alt fra delikate restauranter til shoppingmuligheter rett rundt hjørnet. Vil du ha tips om et bra utested eller spisested så spør oss gjerne, vi har god oversikt over byen.

I vår Barception, kombinert bar/resepsjon kan du sette deg om du vil jobbe litt, eller ta en øl med venner. Eller hva med begge deler? Gå for all del ikke glipp av vår store balkong i åttende etasje. Her kan du nyte livet med en kaffe i sola, eller sette deg med PC`en en stund. Eventuelt bare slappe helt av, med super utsikt over Operahuset og Oslofjorden.

Tollbugaten 4, Oslo

Antall hotellrom: 248
Har ikke møterom
Rom
Bar
Parkering
Trimrom
ISO 14001