Comfort Hotel Union Brygge

Antall hotellrom: 140
Maks antall i største møterom (kino): 80

Hva med konferanse eller kurs på Comfort Hotel Union Brygge?

Velkommen till Drammens fresheste konferansehotell. Vi tilbyr moderne konferanselokaler for opp til 80 deltakere. Comfort Hotel Union Brygge er et nytt og trendy hotell med gode møteromsfasiliteter sentralt beliggende i Drammen. Her får du en annerledes hotellopplevelse i et urbant, effektivt og komfortabelt miljø.

På Comfort Hotel Union Brygge skal gjestene kunne jobbe, sove, trene, møtes, le og trives i et moderne, urbant og effektivt miljø som preges av nye flotte løsninger og et friskt serviceinnstilt personale. Hotellet i Drammen består av 140 trendy hotellrom med komfortable senger og et moderne treningsrom.

Hotellet tilbyr en deilig og næringsrik frokostbuffet med ferske brødvarer og økologiske alternativer hver dag. Middag og lunsj serveres på førespørsel.

Et samarbeid med Union Scene gir også gode muligheter for å oppleve arrangementer i et av landets mest særpregede kulturlokaler.

Hotellet ligger langs Drammenselva på Union Brygge i Drammen med gangavstand til flytoget og Drammen sentrum. Her bor du i urbane omgivelser nært byens restauranter, shopping og kulturliv.

Grønland 64, Drammen

Antall hotellrom: 140
Maks antall i største møterom (kino): 80
Rom
Tilgjengelighet
Parkering
Trimrom
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Zeppelin 80 60 40 40
The River 20
H2H 15 15 12 12

Møterom

Zeppelin

U-bord: 40 Skoleoppsett: 60 Styrerom: 40 Kino: 80

The River

Styrerom: 20

H2H

U-bord: 12 Skoleoppsett: 15 Styrerom: 12 Kino: 15