Det Hanseatiske Hotell

Finnegården 2A, Bergen, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
37 40

Hva med konferanse eller kurs på Det Hanseatiske Hotell?

Vi tilbyr deg innbydende og sjarmerende kurs- og konferanselokaler på Bryggen, i hjertet av Bergen. Med historisk sus i veggene, tilgang på moderne utstyr for kurs, møte eller konferanse og med lunsj eller middag i en av våre ansette restauranter eller selskapslokaler, så ligger forholdene vel til rette for et vellykket arrangement.

Det Hanseatiske Hotell med våre konferanselokaler er lokalisert i det vel 300 år gamle handelshuset Finnegaarden på Bryggen i Bergen, nedtegnet på UNESCO's liste over verdens kulturarv. Omgivelsene gjør hotellet til et egnet sted for å kombinere møter og konferanser med sosialt samvær og kulturelle aktiviteter.

Våre konferanselokaler eller «stuer» har romslig kapasitet til 20 – 40 personer, noe avhengig av om vi tilrettelegger som møtelokale eller med klasseromsoppsett som konferanse- eller kurslokale.

Det Hanseatiske Hotel er ikke et ”vanlig” hotell. Hotellet er bygget på historisk grunn i det vel 300 år gamle handelshuset Finnegaarden på Bryggen, som står på UNESCO’s verdensarvliste.

Det Hanseatiske Hotell

Finnegården 2A, Bergen, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
37 40
Restaurant

Restaurant

Bar

Bar

WiFi

Wifi

Rom

Rom