Det Hanseatiske Hotell

Antall hotellrom: 37
Maks antall i største møterom (kino): 40

Hva med konferanse eller kurs på Det Hanseatiske Hotell?

Vi tilbyr deg innbydende og sjarmerende kurs- og konferanselokaler på Bryggen, i hjertet av Bergen. Med historisk sus i veggene, tilgang på moderne utstyr for kurs, møte eller konferanse og med lunsj eller middag i en av våre ansette restauranter eller selskapslokaler, så ligger forholdene vel til rette for et vellykket arrangement.

Det Hanseatiske Hotell med våre konferanselokaler er lokalisert i det vel 300 år gamle handelshuset Finnegaarden på Bryggen i Bergen, nedtegnet på UNESCO's liste over verdens kulturarv. Omgivelsene gjør hotellet til et egnet sted for å kombinere møter og konferanser med sosialt samvær og kulturelle aktiviteter.

Våre konferanselokaler eller «stuer» har romslig kapasitet til 20 – 40 personer, noe avhengig av om vi tilrettelegger som møtelokale eller med klasseromsoppsett som konferanse- eller kurslokale.

Det Hanseatiske Hotel er ikke et ”vanlig” hotell. Hotellet er bygget på historisk grunn i det vel 300 år gamle handelshuset Finnegaarden på Bryggen, som står på UNESCO’s verdensarvliste.

Vi kan også tilby middag på en av våre 3 restauranter.

Finnegården 2A, Bergen

Antall hotellrom: 37
Maks antall i største møterom (kino): 40
Rom
Restaurant
Bar
Videokonferanse