Eggedal Borgerstue

Antall hotellrom: 16
Maks antall i største møterom (kino): 20

Hva med et møte på Eggedal Borgerstue?

Eggedal Borgerstue er et lite, familiedrevet hotell med en intim atmosfære. Stedet er opprinnelig en gammel skysstasjon med en lang og spennende historie. Vi tilbyr konferansemuligheter i et inspirerende miljø. Vårt konferanserom er lyst og trivelig med plass til ca. 20 personer. Eggedal Borgerstue har to møterom og fire grupperom.

Vi har dessuten flere koselige stuer og oppholdsrom som disponeres fritt av våre gjester. Våre gjester setter gjerne pris på følelsen av at man har "hele huset for seg selv". Eggedal Borgerstue har 16 soverom med ulik innredning og atmosfære. Disse har navn etter tidligere bruk. Hos oss kan dere for eksempel sove på "Legekontoret", "Venteværelset" eller "Forliksrådet".

Eggedal Borgerstue ligger sentralt i Buskerud, ca. to timers kjøretid fra Oslo. Hotellet ligger vakkert til i naturskjønne omgivelser i Kunstnerdalen - de samme omgivelser som inspirerte både Chr. Skredsvig og Th. Kittelsen. Kunstnerhjemmene deres, samt Blaafarveværket i Modum, er flotte turmål med utgangspunkt i Eggedal.

Eggedalsveien 1483, Eggedal

Antall hotellrom: 16
Maks antall i største møterom (kino): 20
Rom
GRATIS parkering

Gratis